Main Content

Dani Alves sa mal v minulosti stať hráčom Realu Madrid. Prestup bol už hotovou vecou

sobota, 3. jún 2017 11:43 | Autor: Squashmaster

Dani Alves sa mal v minulosti stať hráčom Realu Madrid. Prestup bol už hotovou vecou
Dani Alves sa mal v minulosti stať hráčom Realu Madrid. Prestup bol už hotovou vecou | zdroj: © TASR

Dani Alves sa netají tým, že jeho prestup do Realu Madrid bol v minulosti už hotovou vecou. Napokon sa ale aj tak neuskutočnil.

Dani Alves je hráčom, ktorý odohral v barcelonskom drese osem rokov a proti Realu Madrid vyhral viac zápasov ako ktorýkoľvek iný futbalista. Aj preto chce v sobotňajšom cardiffskom finále, tentokrát už v drese talianskeho Juventusu Turín, kráľovský klub za každú cenu poraziť. K už aj tak vypätej atmosfére prispel Alves aj nečakaným priznaním, že nechýbalo veľa a mohol obliekať práve dres Pusiniek.

Alves spomína na semifinále Ligy majstrov v roku 2011, kedy to bola práve Barca, ktorá zastavila jej úhlavného madridského nepriateľa: "Zastavil som ich vtedy a teraz mám jedinečnú príležitosť urobiť to znova," nechal sa počuť pre goal.com.

Ešte v drese Sevilly porazil Alves Real Madrid osemkrát a štrnásťkrát sa mu to podarilo vo farbách katalánskeho giganta: "Dúfam, že táto štatistika hráčov Realu desí!" provokoval Alves pred zápasom.

34-Brazílčan však priznal, že v roku 2007 mal vážne nezhody s prezidentom sevillského klubu Josém Maria del Nidom, pretože ten odmietol jeho prestup do niektorých elitný klubov, medzi inými aj Realu Madrid. "Prestup do Realu by bol skvelou odmenou za moje výkony. Ich šatne sú tie najkrajšie na svete. Nikdy som sa netajil tým, že prestup do Realu bol takmer hotovou vecou. Ale našťastie som namiesto toho prestúpil do Barcelony," dodal Alves, ktorý nakoniec prestúpil na Nou Camp v roku 2008 za 30 miliónov eur.