Main Content

Poznáme historicky prvých FIT LEADER víťazov!

piatok, 2. jún 2017 15:21 | Autor: Sport7.sk

Poznáme historicky prvých FIT LEADER víťazov!
Poznáme historicky prvých FIT LEADER víťazov! | zdroj: fitleader.cvicte.sk

Bratislava – Viac ako 24 000 hlasujúcich a 34 odborných porotcov vyberalo víťazov prvého ročníka unikátnej súťaže FIT LEADER, oceňujúcej najlepších trénerov Slovenska. Z celkovo 114 prihlásených trénerov vzišli piati víťazi, ktorí odchádzajú s uznaním a pozornosťou verejnosti i médií. Zoznámte sa s historicky prvými slovenskými FIT LEADRAMI pre rok 2017!

Slovensko vďaka súťaži FIT LEADER 2017 spoznalo najlepších trénerov, ktorých hodnotila odborná porota tvorená profesionálmi z oblasti médií a športu, medzi inými boxerom Tomi „Kid“ Kovácsom, olympioničkou Dankou Bartekovou či moderátormi Jánom Mečiarom a Didianou. Zároveň sa do priebehu súťaže zapojilo viac ako 24 000 pravidelne hlasujúcich ľudí. Podľa slov Janky Šimkovičovej, zakladateľky portálu CVIČTE.SK i súťaže FIT LEADER, celý projekt dopadol vynikajúco: „Dôležité pre nás bolo združiť čo najviac trénerov, odborníkov, osobností a médií pod jednou myšlienkou – rozvoj zdravia na Slovensku. To sa nám hneď v prvom ročníku súťaže podarilo nad všetky naše očakávania.“

FIT LEADER bol tento rok rozdelený do piatich súťažných kategórií. Aj napriek možnosti vyhrať vo viacerých súčasne, každá kategória nadobudla svojho jedinečného lídra. Ako najlepší „individuálny tréner“ sa v očiach poroty ukázal Branislav Lobotka (budlepsi.sk). Získal tiež tretie miesto v kategórii „skupinový tréner“, prvenstvo v nej však už patrilo Zuzane Biel (omniastudio.sk). V kategórii „najlepšie video“ zvíťazil Michal Pataky (protrening.sk), za „najlepšiu foto“ bol prekvapivo ocenený prvým miestom Martin Šimora (nonstopfit.sk), nakoľko bol divokou kartou poroty.

Ako celkovo najúspešnejšiu spomedzi všetkých súťažiacich môžeme označiť Zuzana Zemanovú, ktorá sa okrem výhry v kategórii „najlepší článok“ mohla tešiť z cien verejnosti vo všetkých piatich kategóriách. Podľa Šimkovičovej: „K tomuto absolútnemu úspechu Zuzky prispel aj fakt, že má širokú fanúšikovskú základňu tvorenú najmä mamičkami. Tým Zuzka pomáha chudnúť po pôrode, pričom je známa svojim osobitým prístupom. Ako dvojnásobná matka so skvelou figúrou im ide sama skvelým príkladom“.

Organizátorka súťaže vníma pozitívne aj záujem zo strany verejnosti: „Očakávali sme, že sa zapojí 10 000 športových nadšencov, nakoniec to bol desaťnásobok,“ Úspešnosť v číslach sa ukázala aj pri návštevnosti stránky FITLEADER.SK. Web mal po dobu trvania súťaže viac než 600 000 zobrazení a 200 000 návštev. „Našim cieľom je rozvoj trénerských komunít a rozvoj zdravia ľudí všeobecne. V ďalšom ročníku sa preto chceme posunúť smerom ku kvalite, vylepšiť súťaž na základe pripomienok, ktoré zozbierame a rošíriť ju aj do Českej republiky. Budeme radi za každého jedného nového trénera, osobnosť i partnera, ktorý sa k nám v budúcnosti rozhodne pridať. V neposlednej rade ďakujeme všetkým hlasujúcim, ktorí sa zapojili. Veríme, že ich bude z roka na rok iba pribúdať“, dodáva záverom Šimkovičová.