Main Content

Griezmann do Manchestru United neprestupuje, vyvracia fámy

nedeľa, 28. máj 2017 10:40 | Autor: Jakub Vaverka

Griezmann do Manchestru United neprestupuje, vyvracia fámy
Griezmann do Manchestru United neprestupuje, vyvracia fámy | zdroj: © TASR

Francúzsky útočník Antoine Griezmann z Atlética Madrid patrí medzi najžiadanejších futbalistov na súčasnom prestupovom trhu. Populárny zakončovateľ je predovšetkým v hľadáčiku Manchestru United, ktorý je s jeho osobou spájaný prakticky denne.

Pred niekoľkými dňami Griezmann prehlásil, že už mu nestačí iba strieľanie pekných gólov a veľké množstvo asistencií, ale že by rád vo svojej kariére začal zbierať veľké trofeje. V Atléticu Madrid zatiaľ veľa dôvodov na radosť nemal, preto sa okamžite začalo špekulovať o tom, že jeho kroky povedú preč zo štadióna Vicenteho Calderóna už toto leto.

 K situácii sa následne vyjadril prezident Los Rojiblancos Enrique Cerezo, ktorý prehlásil, že je Griezmann je len unavený z opakujúcich sa otázok novinárov, pričom dodal, že Atléticu zatiaľ nik neponúkol čiastku, ktorá by stála za rokovanie. Očakáva sa, že ak by mal Francúz skutočne Madrid opustiť, jednalo by sa o čiastku presahujúcu 80 miliónov eur.

Uplynulé dni sme boli svedkami informácií, ktoré spájali niekdajšieho útočníka Realu Sociedad San Sebastián s Manchestrom United. Údajne je všetko dohodnuté a s Red Devils sa dohodol aj samotný hráč. Portál  The Sport Bible však prezentuje slová francúzskeho reprezentanta, ktorý sa k veľkému množstvu špekulácií spájaných s jeho menom vyjadril na sociálnej sieti Twitter.

„Všetky špekulácie sú nepodložené, stále som Colchonero. Môj ďalší kariérny smer bude určený po diskusiách s mojimi radcami,“ informoval jeden z najkvalitnejších futbalistov v Primera División.  Aj napriek tomu, že Griezmann poprel množiace sa fámy, Manchester United ostáva naďalej najväčším favoritom na jeho získanie.