Main Content

Mladý talent Chelsea havaroval a z miesta činu ušiel

štvrtok, 25. máj 2017 11:34 | Autor: Jakub Vaverka

Chelsea FC
Chelsea FC | zdroj: © TASR

Na Britských ostrovoch sa profesionálni futbalisti často dostávajú do problémov mimo ihrisko. Akoby mali dojem, že ich hviezdny status im pomôže dostať sa z rozličných ťažkostí. Aktuálnym prípadom je talentovaný hráč Chelsea, ktorý si poriadne zavaril.

Anglický futbalový talent Tammy Abraham, ktorý je kmeňovým hráčom anglického majstra Chelsea, sa dostal do poriadnych problémov. Portál 90min.com tvrdí, že sa stal účastníkom dopravnej nehody, pričom pri sebe nemal doklady a z miesta činu ušiel.

Abraham, ktorý patrí medzi najväčšie talenty liahne The Blues strávil ročník 2016/2017 na hosťovaní v Bristole City, kde dostával dostatok herných príležitostí. Začalo sa špekulovať, že nasledujúcu sezónu by mohol byť súčasťou prvého mužstva CFC. Teraz je to otázne.

„Mladík bol v januári účastníkom dopravnej nehody, pričom miesto činu opustil a nechal tam zničené vozidlo. Hráč mal požičaný Mercedes AMG od svojho spoluhráča, no stratil kontrolu nad autom a blízko tréningového centra Bristolu nabúral,“ píše sa v reportoch z Anglicka.

Poškodený vodič, ktorý nechcel byť menovaný, čakal od Abrahama kompenzáciu za vzniknutú škodu prehovoril pre denník Daily Mail. „Šoféroval som svoju Toyotu Avensis, moje obľúbené auto. Zrazu som videl, ako sa na mňa rúti Mercedes AMG. Pršalo a podmienky na jazdu neboli dobré. Pamätám si, ako do mňa narazil.“

Či už bola za celou situáciou mladícka nerozvážnosť alebo sa Abraham jednoducho zľakol a ušiel, momentálne nevedno. Angličan však poškodeného žiadnym spôsobom nekompenzoval ani nekontaktoval, a preto ho teraz podľa dostupných informácií bude čakať súdne pojednávanie. Vedenie Chelsea FC sa k celej situácii zatiaľ nevyjadrilo.