Main Content

Barcelona vraj hľadá možnosť, ako predať Neymara. City, United a PSG si brúsia zuby

streda, 24. máj 2017 11:27 | Autor: Jakub Vaverka

Barcelona vraj hľadá možnosť, ako predať Neymara. City, United a PSG si brúsia zuby
Barcelona vraj hľadá možnosť, ako predať Neymara. City, United a PSG si brúsia zuby | zdroj: © TASR

Budúcnosť brazílskeho útočníka Neymara v Barcelone je podľa dostupných informácií nejasná. O najlepšieho hráča La Ligy z ročníka 2016/2017 sa zaujíma niekoľko veľkoklubov, ktoré sú z neho ochotné urobiť najdrahšieho futbalistu histórie.

Anglické médiá odkazované na kolegov zo Španielska píšu, že Barcelona zvažuje predaj brazílskeho útočníka Neymara, pričom pozornosť zbystrili predovšetkým Manchester United, Manchester City a Paríž Saint-Germain.

„Barcelona hľadá možnosti, ako speňažiť jeden zo svojich najväčších klenotov, pričom dôvodov je hneď viacero. Klubové vedenie má strach o Neymarovu životosprávu a celkovo život mimo ihrisko, ktorý vplýva na jeho výkony,“ píše  španielsky plátok OK Diario.

„Katalánsky gigant si je vedomý, že za Neymara by mohol získať obrovské množstvo peňazí, hovorí sa až o 150 miliónoch eur. Manchesterské kluby a francúzsky ex-majster veria, že by boli schopní túto čiastku zaplatiť,“ píše sa v zverejnených reportoch.

Samotný Neymar špekulácie spojené so svojou osobou odmietol komentovať, pričom vždy hovorí, že je v metropole Katalánska šťastný. Je pravdou, že sa dostal do konfliktu s asistentom trénera Unzuem, pričom konfliktným bodom bol hlavne jeho súkromný život, no Unzue spolu s hlavným koučom Luisom Enriquem po sezóne klub opustí.

Je málo pravdepodobné, že by nový kouč Barcelony chcel Neymara predať, avšak britské médiá prišli so správou, že ak by sa tak skutočne stalo, na Camp Nou by mohol prísť francúzsky bombardér Antoine Griezmann, ktorý len pred pár dňami prehlásil, že chce opustiť Atlético Madrid.