Main Content

Nové Zámky sa posilnili v bráne. Prichádza Romančík

piatok, 19. máj 2017 12:32 | Autor: TASR

Nové Zámky sa posilnili v bráne. Prichádza Romančík
Nové Zámky sa posilnili v bráne. Prichádza Romančík | zdroj: © TASR

Nové Zámky 19. mája (TASR) - Tipsportligový hokejový klub HC Nové Zámky sa dohodol na zmluve s Patrikom Romančíkom.

Dvadsaťtriročný brankár je odchovanec Skalice, za ktorú v uplynulej sezóne druhej ligy odchytal 42 duelov základnej časti s priemerom 2,78 gólu na zápas a 91,9-percentnou úspešnosťou zákrokov.

"Patrik je posilnenie na poste brankárskej dvojky, no je len na ňom, ako sa chytí svojej šance, ktorú určite dostane. Na rozdiel od minulého ročníka totiž chceme, aby sa naši brankári striedali v zápasoch častejšie," povedal pre oficiálnu stránku prezident klubu František Sucharda.

"Telefonoval som počas týždňa s pánom Suchardom. Klub o mňa prejavil záujem, neváhal som a túto ponuku som prijal. Proti Novým Zámkom som odchytal výborné zápasy, takže klub vie, čo môže odo mňa očakávať. Na Nové Zámky som počul z každej strany iba pozitívne správy. Verím, že sa vytvorí výborný kolektív. Chcem byť prínosom pre tím a spravím všetko, aby bola sezóna pre Nové Zámky úspešná," povedal Romančík.

V Nových Zámkoch nebude pokračovať dvadsaťdvaročný krídelník Matej Paulovič. V minulej sezóne odohral za HC 61 zápasov a nazbieral 27 bodov, od novej si bude obliekať dres HK Nitra.