Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.5.)

piatok, 12. máj 2017 10:24 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Messi predĺži bez problémov

Aj napriek tomu, že sa argentínsky útočník Lionel Messi stále nedohodol s Barcelonou na novom kontrakte, klubový hovorca Vives tvrdí, že k predĺženiu zmluvy dôjde bez problémov a všetko je iba otázkou času. (goal.com)

Romera Taliansko neláka

Brankár Manchestru United Sergio Romero je vo veľkom spájaný s prestupom do Talianska, avšak aj napriek interesu Interu Miláno, ho vraj transfer do Serie A neláka. Romero je momentálne na Old Trafford dvojkou popri Davidovi De Geovi. (goal.com)

Mahrez nikam neodchádza

Tréner Leicestru City Craig Shakespeare prehlásil, že Líšky nemajú žiadnu dohodu o odchode alžírskeho reprezentanta Riyada Mahreza. O Mahreza je veľký záujem nielen v Anglicku, ale aj v Taliansku či Francúzsku. (goal.com)

Arsenal chce Moratu

Bulvárny denník The Sun tvrdí, že vedenie Arsenalu sa v letnom prestupovom období zameria na španielskeho kanoniera Alvara Moratu. Za zakončovateľa Realu Madrid budú vraj Gunners musieť zaplatiť minimálne 50 miliónov libier. (The Sun)

Z VOLEJA

Chelsea a Tottenham bojujú o obrancu Adama Smitha z Bournemouthu. (The Sun)

Barcelona sleduje Oriola Romeua zo Southamptonu. (Marca)

Galatasaray sleduje Dannyho Welbecka z Arsenalu. (Daily Mail)

Agent Garetha Balea je otvorený odchodu jeho klienta z Realu Madrid. (Diario Gol)