Main Content

Cristiano Ronaldo na jeden deň? Takmer milión libier!

piatok, 12. máj 2017 12:53 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo na jeden deň? Takmer milión libier!
Cristiano Ronaldo na jeden deň? Takmer milión libier! | zdroj: © TASR

Portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo patrí medzi najväčšie hviezdy vo svete športu. Svoju pozíciu si veľmi dobre uvedomuje, preto nečudo, že jeho čas je naozaj drahý. Presvedčili sa o tom aj telekomunikácie zo Saudskej Arábie.

Cristiano Ronaldo je, jednoducho povedané, lukratívny reklamný produkt. Vo svojich skečoch by ho chceli mať takmer všetky firmy sveta. Podarí sa to však len niektorým, a rozhodne sa nejedná o lacný špás. Rozprávať by o tom vedeli telekomunikácie zo Saudskej Arábie, ktoré si služby rodáka z ostrova Madeira nedávno prenajali.

Anglický denník Mail Onlineprišiel s informáciou, podľa ktorej mal Portugalčan za  poldeň strávený reklamnými aktivitami zarobiť nepredstaviteľných 920 000 libier. S týmto tvrdením prišiel aj portál Football Leaks, ktorý sa sústreďuje na uniknuté informácie zo zákulisia futbalového biznisu.

Vyššie spomenutú čiastku CR7 zinkasoval za to, že dovolil firme použiť jeho fotografie, nafotil pre nich reklamné fotografie, venoval im päť podpísaných dresov a dvakrát ich spomenul na svojom profile na sociálnej sieti.

Pre predstavu, Ronaldo si za necelý deň strávený v práci mohol kúpiť niekoľko luxusných automobilov, viac ako slušný byt v centre mesta, niekoľko prvotriednych dovoleniek, či mnoho iného. Jedná sa o sumu, ktorú majú niektoré kluby z najvyššej súťaže na Slovensku stanovenú ako ročný rozpočet.