Main Content

Na čom stroskotal vzťah Karima Benzemu a speváčky Rihanny?

štvrtok, 11. máj 2017 11:59 | Autor: Jakub Vaverka

Na čom stroskotal vzťah Karima Benzemu a speváčky Rihanny?
Na čom stroskotal vzťah Karima Benzemu a speváčky Rihanny? | zdroj: © TASR

Svet futbalu v niektorých aspektoch pripomína svet šoubiznisu. Keď známi hráči zaznamenajú veľký škandál alebo sa dajú dokopy so svetoznámou osobou, hovorí o tom takmer celá verejnosť. Podobným prípadom bol aj vzťah francúzskeho útočníka Karima Benzemu a barbadoskej speváčky Rihanny.

Kanonier Realu Madrid Karim Benzema, ktorý včera proti Atléticu Madrid predviedol záblesk geniality a pomohol Bielemu Baletu do finále Ligy majstrov, v roku 2015 tvoril pár s jednou z najpopulárnejších speváčok súčasnosti. S Rihannou mu to však nevyšlo, pričom ani dva roky od ich rozchodu nebolo jasné, prečo sa tak udialo.

Španielsky plátok menom Don Balón Rosa prišiel s informáciami, prečo láska francúzskeho reprezentanta a barbadoskej krásky nevydržala. Vo veľkom sa špekulovalo, že Benzema vzťah skončiť nechcel, ale nemal na výber.

„Rihanna mala rada Karima, zažila s ním mnoho zábavy a svetlých momentov. Povedala mu však, že nechce zlomiť jeho srdce a bola k nemu úprimná. Pravdou bolo, že mu povedala, že navždy bude milovať speváka Chrisa Browna. Dodala, že to bolo pre ňu náročné,“ píše sa v reporte z Pyrenejského polostrova.

Samotný Benzema je o vzťahu s Rihannou vždy zdržanlivý a médiám nebol ochotný, či už vtedy alebo teraz, dodať žiadne bližšie informácie. Je pochopiteľné, že futbalista nechce svoje súkromie riešiť na verejnosti. Predsa len, športovci sú oveľa menej zvyknutejší na bulvárne plátky tohto druhu, ako napríklad speváci či filmové hviezdy.