Main Content

Denník Marca: V Reale Madrid bol na lekárskej prehliadke hráč Atlética

utorok, 9. máj 2017 09:05 | Autor: Jakub Vaverka

Denník Marca: V Reale Madrid bol na lekárskej prehliadke hráč Atlética
Denník Marca: V Reale Madrid bol na lekárskej prehliadke hráč Atlética | zdroj: © TASR

Už v stredu je na programe odveta semifinále Ligy majstrov medzi Atléticom Madrid a Realom Madrid. Španielsky denník Marca prišiel deň pred veľkým stretnutím s informáciou, ktorá rozbúrila vody medzi nezmieriteľnými rivalmi.

Vášne medzi Los Rojiblancos a Los Merengues rozdúchal novinár Andrew Gaffney, ktorý žije vo Valencii. Britský žurnalista pracujúci prevažne pre Yahoo prišiel na svojom profile na sociálnej sieti Twitter s informáciou, ktorá napovedá o pripravovanom prestupe talentovaného Thea Hernadéza do Realu Madrid.

„Denník Marca prišiel s exkluzívnou informáciou, podľa ktorej Theo Hernandéz, momentálne hrajúci na hosťovaní v Deportive Alavés, prešiel lekárskou prehliadkou pred spečatením dohody s Realom Madrid“ napísal Brit, ktorý dodal: „Real Madrid informoval Thea, že zaplatí výkupnú klauzulu vo výške 24 miliónov eur hneď po tom, ako skončí sezóna.“

19-ročný talentovaný obranca, ktorý je kmeňovým hráčom Atlética Madrid, je s Realom spájaný už niekoľko týždňov, no vzhľadom na pakt o nekupovaní hráčov, ktorý má medzi ATM a Bielym Baletom existovať, sa javil Theov možný transfer na Santiago Bernabeu ako nereálny.

Denník Marca má vo väčšine prípadov veľmi kvalitné informácie z prostredia Realu Madrid, preto je reálne, že sa Pusinky odhodlali pakt so svojím mestským rivalom porušiť a v lete sa pokúsia jeden z najväčších talentov v La Lige vykúpiť. O Hernandéza mala veľký záujem aj Barcelona.