Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.5.)

utorok, 9. máj 2017 09:02 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Aguero o United nemá záujem

V závere minulého týždňa sa objavili správy, že argentínsky útočník Sergio Aguero sa ocitol v hľadáčiku Manchestru United. Kanonier konkurenčného City však podľa dostupných informácií nemá prestup k Red Devils v úmysle. (goal.com)

Cavaniho návrat do Talianska?

Podľa dostupných správ vraj existuje možnosť, že sa uruguajský kanonier Edinson Cavani vráti do talianskeho SSC Neapol. Cavani vraj bude hľadať v lete novú výzvu, pretože v PSG už nie je spokojný. SSC by mohol pomôcť s pôsobením v Lige majstrov. (goal.com)

Van Dijk podľa kouča ostane

Kormidelník anglického Southamptonu Claude Puel si myslí, že ospevovaný obranca Virgil Van Dijk ostane hráčom The Saints aj v nasledujúcom ročníku. Puel si nepraje, aby jedna z jeho opôr po sezóne odišla ku konkurencii, ktorá sa bije o jeho služby. (goal.com)

Jardim koučom Arsenalu?

Telefoot tvrdí, že vedenie Arsenalu sa rozhodlo, že po sezóne prepustí kritizovaného francúzskeho kormidelníka Arsena Wengera. Na jeho miesto by mal prísť aktuálny kouč AS Monako Leonardo Jardim, ktorý s Kniežatami zažíva fantastickú sezónu. (Telefoot)

Balotelli do Španielska?

COPE píše, že taliansky útočník Mario Balotelli by sa v letnom prestupovom období mohol sťahovať do španielskej Primera División. Kanoniera OGC Nice má pozorne sledovať vedenie ostrovného celku UD Las Palmas. (COPE)

VOLEJA

Theo Hernandez v lete prestúpi z Atlética Madrid do Realu Madrid. (AS)

Kingsley Coman z Bayernu Mníchov zvažuje prestup do Manchestru City. (goal.com)

Romelu Lukaku z Evertonu odmietol komentovať špekulácie, ktoré ho spájajú s Manchestrom United. (goal.com)

Neymar údajne môže ovplyvniť výber nového trénera FC Barcelona. (goal.com)