Main Content

Agent Verrattiho prehovoril o hráčovej budúcnosti: Ostane alebo odíde?

utorok, 9. máj 2017 08:58 | Autor: Jakub Vaverka

Agent Verrattiho prehovoril o hráčovej budúcnosti: Ostane alebo odíde?
Agent Verrattiho prehovoril o hráčovej budúcnosti: Ostane alebo odíde? | zdroj: © TASR

Taliansky reprezentant Marco Verratti, ktorý zažíva kvalitný ročník v drese parížskeho PSG, patrí medzi najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu. Hráčov agent Donato Di Campli prezradil, či Marco po sezóne Park Princov opustí.

24-ročný záložník je už od zimného prestupového obdobia spájaný s prestupom z Parížu Saint-Germain. V súvislosti s Verrattim sa spomínajú Juventus Turín, FC Barcelona či dokonca londýnska Chelsea. Po vypadnutí PSG z Ligy majstrov s Barcelonou sa o možnom transfere talianskeho stredopoliara hovorilo viac a viac.

Sezóna sa blíži ku koncu a čoskoro príde letné prestupové okno. K budúcnosti technicky zdatného bojovníka zo stredu poľa sa vyjadril jeho agent Donato Di Campli. „Marco Verratti ostane v Paríži Saint-Germain. Marco je v Paríži šťastný, má kontakt do roku 2021 a s určitosťou tu bude hrávať aj v budúcej sezóne.“

„Vôľa PSG musí byť rešpektovaná, je to klub, ktorý ho miluje. Stretneme sa s riaditeľmi, aby sme pochopili projektu. Cieľom klubu je ostať ambiciózni v domácej lige a aj v prestížnej Lige majstrov,“ prezradil Di Compli pre portál Football Italia.

O Verrattiho má záujem naozaj niekoľko svetových veľkoklubov. Hráčov agent však spojenie s kýmkoľvek odmieta. „Ponuka z Bayernu Mníchov? Možno je to pravda, ale ktokoľvek ho chce, musí komunikovať s PSG, nie s nami. Juventus alebo Inter? Tieto kluby nie sú ani v prvom a ani v druhom rade záujemcov, pretože nie je šanca vidieť hrať Marca v Taliansku.“