Main Content

Don Balón zverejnil zoznam mužstiev, kam by chcel Bale prestúpiť

pondelok, 8. máj 2017 11:29 | Autor: Jakub Vaverka

Gareth Bale
Gareth Bale | zdroj: © TASR

Waleský bombardér Gareth Bale patrí podľa väčšiny futbalovej obce k najlepším futbalistom na svete. Nemalá časť verejnosti si však myslí, že v drese Realu Madrid je v tieni hviezdneho Cristiana Ronalda, čo mu v konečnom dôsledku škodí.

Španielsky denník Don Balón, ktorý sa sústreďuje predovšetkým na dianie vo veľkokluboch z Primera División, prišiel s reportom, podľa ktorého sa reprezentant Walesu zdôveril svojmu agentovi, ktorému mal povedať, za aké mužstvá by bol ochotný hrať. Samozrejme v prípade, že by sa rozhodol opustiť Biely Balet.

Don Balón si myslí, že Walesan uvažuje nad odchodom z hlavného mesta Španielska. S koučom Zinedineom Zidaneom má síce dobrý vzťah, no pôsobenie Balea v španielskej metropole, aj napriek zisku cenných trofejí, zatiaľ za úplne úspešné označiť nemožno.

Faktorov prečo, má Bale uvažovať o prestupe inam je hneď niekoľko. Od náročného boja o miesto v základnej zostave či život v tieni Cristiana Ronalda ,až po problémy s etablovaním sa na španielsky spôsob života. „Bale by bol ochotný zvážiť ponuku Manchestru United, ktorý sa ho snažil získať predtým, ako odišiel v mladom veku zo Southamptonu do Tottenhamu Hotspur. Red Devils sa ho snažili kúpiť aj v roku 2013. Neúspešne.“

Okrem Červených Diablov vraj existujú už len tri mužstvá, za ktoré by bol waleský reprezentant ochotný v súčasnosti hrať. „Ostatné tímy, nad ktorými Bale rozmýšľa sú Chelsea, Bayern Mníchov a Paríž Saint-Germain. Veľkokluby, ktoré by boli schopné akceptovať jeho platové podmienky,“ píše sa v správe zo Španielska. Momentálne je nejasné, aká bude ďalšia Garethova budúcnosť, no Walesanovo zotrvanie v kádri Merengues isté zďaleka nie je.