Main Content

Prestupové špekulácie v Corgoň lige (18.06.)

sobota, 18. jún 2011 18:08 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie v Corgoň lige (18.06.)
Prestupové špekulácie v Corgoň lige (18.06.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Prestupové špekulácie v Corgoň lige“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Šulek do MŠK Žilina

Výrazný rez v kádri žlto-zelených pokračuje. Ďalším na zozname posíl je 22 ročný defenzívny stredopoliar Peter Šulek, ktorý prichádza do mužstva spod Dubňa zo zostupujúcej Dubnice.  Šulek podpísal so Žilinou zmluvu na 3 sezóny. O jeho služby sa intenzívne zaujímala aj Trnava.

Malchárek v Trnave


Po dlhšom čase vám prinášame prestupovú novinku aj z Trnavy, ktorá podpísala zmluvu s českým univerzálom Pavlom Malchárkom. Bývalý hráč Tescomy Zlín sa dohodol so Spartakom na dvojročnom kontrakte. Rodák z Ostravy skúšal šťastie v Trnave už počas minuloročnej letnej prípravy, vtedy však napokon k dohode medzi nim a klubom nedošlo.

Koro Kone už trénuje


V Trnave majú radosť aj z návratu legionára z Pobrežia a Slonoviny Koro Issa Ahmeda Koneho.  21-ročný africký útočník strávil letnú dovolenku v rodnej domovine, kde si doliečil šrámy z predchádzajúcej sezóny. Kone strelil v doterajších 55 zápasoch v Corgoň lige 15 gólov.

Senica má novú posilu z Čiech


Zdá sa, že Senica neplánuje v nasledujúcej sezóne ustúpiť z popredných pozícií. Svedčí o tom aj meno ďalšej posily z Čiech Petra Šímu. Kmeňový hráč  Dynama České Budějovice prišiel do Senice na ročné hosťovanie (v zmluve je zahrnutá aj opcia na kúpu tohto hráča). 28 ročný Šíma hráva na poste ľavého krajného obrancu. Počas profesionálnej kariéry obliekal dresy Viktórie Plzeň a Českých Budějovíc. Na konte má aj tri štarty v drese českej reprezentácie do 21 rokov. 

Gergely novým trénerom reprezentácie do 18 a 19 rokov

Dnešnú rubriku uzatvárame dôležitou informáciou pre talentovaných slovenských mladíkov. Novým trénerom reprezentácie do 18 a 19 rokov sa stal Peter Gergely. Dnes o tom informoval futbalový zväz prostredníctvom svojej oficiálnej internetovej stránky.