Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.5.)

sobota, 6. máj 2017 10:40 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

 

Real Madrid chce Bellerína

Don Balón prišiel s informáciou, podľa ktorej sa španielsky gigant Real Madrid začal zaujímať o Hectora Bellerína z Arsenalu Londýn. Budúcnosť barcelonského odchovanca na Emirates Stadium je neistá, pričom veľký interes má o jeho služby aj materský klub. (Don Balón)

Theo ostane v Španielsku

Talentovaný Theo Hernandéz, ktorý je momentálne na hosťovaní v Deportive Alavés z Atlética Madrid, preferuje zotrvanie v španielskej La Lige. O Thea majú obrovský záujem Barcelona aj Real Madrid. (goal.com)

Defoe do Londýna?

Jermain Defoe, ktorý je súčasťou Sunderlandu, ktorý zostupuje z Premier League, by sa mohol udržať v najvyššej súťaži. O jeho služby má eminentný záujem londýnsky Crystal Palace, ktorý by sa chcel posilniť v ofenzíve. (goal.com)

Tuchel nemá obavy

Nemecký tréner Borussie Dortmund Thomas Tuchel nemá obavy ohľadom možného odchodu Pierra-Emericka Aubameyanga, o ktorého sa zaujíma veľké množstvo veľkoklubov. Očakáva sa, že aj počas letného prestupového obdobia budú BVB chodiť ponuky. (goal.com)

Z VOLEJA

O Graya z Leicestru City je veľký záujem na prestupovom trhu. (Mirror)

Favoritom na získanie Kyliana Mbappého z Monaka je Real Madrid. (Marca)

Tottenham Hotspur včera prehral na pôde West Hamu United 0:1 a skomplikoval si boj o majstrovský titul v Premier League.

Chelsea sleduje talentovaného útočníka Celticu Glasgow Michaela Johnstona. (Daily Star)