Main Content

Prestupové špekulácie v Corgoň lige (17.06.)

piatok, 17. jún 2011 16:25 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie v Corgoň lige (17.06.)
Prestupové špekulácie v Corgoň lige (17.06.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Prestupové špekulácie v Corgoň lige“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Harsányi opäť za DAC?

Rýchly 24-ročný záložník Zoltán Harsányi, ktorý sa objavil počas svojej krátkej kariéry aj v štruktúrach anglického Boltonu Wanderers, by sa mohol údajne vrátiť do Corgoň ligy do tímu Dunajskej Stredy. Po skončení jeho pôsobenia v iránskom tíme FC Paykan je jeho budúcnosť nejasná a príchod do DAC-u vyzerá byť údajne celkom nádejný.

V súvislosti s Pečovským stále nič nové


Tvorca hry Banskej Bystrice Viktor Pečovský, o ktorého služby prejavili eminentný záujem Slovan Bratislava a MŠK Žilina stále nevie, v ktorom klube odštartuje novú sezónu. Ako informoval novinárov šéf klubu FK Dukla Banská Bystrica Tomáš Geist Viktor Pečovský trénuje s mužstvom spod Urpína a je stále hráčom tohto klubu. Zároveň však potvrdil, že Pečovský dostal viacero ponúk na prestup. V drese “vojakov” odohral doteraz 226 súťažných stretnutí. V Bystrici pôsobí od roku 2000.

Šimčo možno ostane hlavným trénerom Košíc


Je možné, že Ladislav Šimčo, ktorý bol pred začiatkom letnej prípravy vymenovaný za dočasného trénera MFK Košice napokon ostane na lavičke klubu z metropoly Východného Slovenska aj na začiatku sezóny. Naznačil to v piatok popoludní prezident MFK Blažej Podolak. Horúcim kandidátom na tento post je podľa denníku Šport údajne aj Ján Kozák starší, ktorý priviedol MFK ako jediný tréner v histórií klubu až do skupinovej fázy Ligy majstrov.

V Ružomberku traja noví hráči z českej Gambrinus Ligy


Káder MFK Ružomberok sa rozrástol o tri zaujímavé mena. Ide o hráčov, ktorí v minulej sezóne pôsobili v najvyššej českej súťaži. Tréner Jurkemík privítal na piatkovom tréningu 21-ročného Mariána Timma z Českých Budějovíc (odchovanec Interu), 25-ročného útočníka Tomáša Krbčeka z Plzne (odchovanec Plzne, naposledy hosťoval v FK Ústi nad Labem) a 29-ročného stredopoliara igora Držíka, ktorý naposledy obliekal dres Bohemiansu 1905 a v Corgoň lige bol svojho času kapitánom MFK Dubnica.

Ján Novák stále s Košičanmi

S mužstvom Košíc sa naďalej pripravuje aj kanonier Ján Novák, ktorý bol v závere kvalifikácie na MS 2010 stabilným členom reprezentačného Á-čka. Novák sa vrátil na Slovensko po hosťovaní vo francúzskom druholigovom tíme FC Tours, dres ktorého si však pre zranenie ani raz neobliekol. Meno jeho budúceho klubu je zatiaľ neznáme a vylúčene nie je ani to, že ostane v Košiciach.