Main Content

Strýko Kyliana Mbappého prezradil, ktoré kluby sleduje jeho synovec najradšej

utorok, 2. máj 2017 11:35 | Autor: Jakub Vaverka

Strýko Kyliana Mbappého prezradil, ktoré kluby sleduje jeho synovec najradšej
Strýko Kyliana Mbappého prezradil, ktoré kluby sleduje jeho synovec najradšej | zdroj: © TASR

Francúzsky útočník Kylian Mbappé patrí medzi najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu. O talent z AS Monako sa bije praktický celá futbalová Európa. Strýko vychádzajúcej hviezdy na svojho synovca prezradil, ktoré mužstvá si rád pozrie v akcii vo svojom voľnom čase.

Osemnásťročný objav prebiehajúcej sezóny vsietil v 38 zápasov tohto ročníka 24 gólov. S Monakom bojuje o titul vo francúzskej Ligue 1 a taktiež o postup do finále Ligy majstrov. Nečudo, že sa o Mbappého zaujímajú takmer všetky európske veľkokluby.

Interes stihli prejaviť Real Madrid, Arsenal, Chelsea, Barcelona či Manchester United. Mladíkov strýko Pierre Mbappé pre Tuttosport prehovoril o mužstvách, ktoré si jeho synovec rád pozrie vo voľnom čase. „Kylian nemá potrebu pred semifinále Ligy majstrov sledovať Juventus, pretože ich hru pozná veľmi dobre. Pozerá ich zápasy každý týždeň už veľmi dlhý čas.“

„Takisto si rád pozrie Real Madrid, Barcelonu a Chelsea. Nech už sa stane v budúcnosti čokoľvek, je šťastný v Monaku. Hovoril som s ním a chce prestúpiť až keď bude správny čas.“ Špekuluje sa, že z Mbappého by sa mohol stať v letnom prestupovom období najdrahší hráč histórie. Real Madrid mal za jeho služby ponúknuť astronomických 130 miliónov eur.

Už zajtra Monako hostí Juventus Turín v prvom zápase semifinále Ligy majstrov. Kylian Mbappé môže opäť dokázať, že sa z neho stáva vychádzajúca hviezda európskeho futbalu. Ak sa mu podarí opäť skórovať, jeho prestupová cena sa môže ešte zvýšiť.