Main Content

Prestupové špekulácie v Corgoň lige (16.06.)

štvrtok, 16. jún 2011 16:26 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie v Corgoň lige (16.06.)
Prestupové špekulácie v Corgoň lige (16.06.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Prestupové špekulácie v Corgoň lige“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Depetris zatiaľ odoláva

O argentínskeho útočníka v službách AS Trenčín Davida Depetrisa sa rozpútal veľký prestupový boj, do ktorého sa zapojili hlavne zahraničné tímy, no aj bratislavský Slovan. Vedenie Trenčína však informovalo, že Argentínčan je stále hráčom červených a nič sa na tom údajne nezmení ani v najbližšom období.

Poľský záujem o Mráza

O ľavého obrancu MŠK Žilina Patrika Mráza je záujem v poľskej najvyššej súťaži. 24-ročného Mráza, ktorý si zahral aj v skupinovej fáze minuloročnej edície Ligy Majstrov, by si vedel vo svojich radoch predstaviť zatiaľ nemenovaný poľský klub. Jeho trhová cena sa pohybuje na hranici 220 000 eur.

Ján Maslo do Poľska?

Jeden z tímov našich severných susedov sa zameral aj na urasteného ružomberského stopéra Jána Masla, ktorý zatiaľ úspešne odoláva ponukám, ktoré chodia do Ružomberka už pomaly v pravidelných intervaloch. 25-ročný stredný obranca, ktorý je bývalým reprezentantom SR do 21 rokov, by poľského prvoligistu stál približne 200 000 eur.

V Trenčíne trénuje reprezentant Macedónska do 21 rokov


Nováčik z Trenčína skúša dvoch 19 ročných mladíkov. Zaujímavou postavou je stopér Ritro Mitrovski, ktorý prišiel do Trenčína na skusy z FK Rabotnički Skopje. Ide o reprezentanta Macedónska do 21 rokov. S Trenčanmi sa zapojil do tréningového procesu aj Johan Peltier z Trindidadu a Tobago, ktorý je bratom už Trenčanmi odskúšaného a overeného Lestera Peltiera.

Slovan sa oslabuje o Božiča

Defenzívny stredopoliar Mario Božič odchádza z tímu úradujúceho slovenského majstra Slovana Bratislava a mieri do trinásteho tímu uplynulého ročníka najvyššej izreaelskej súťaže FC Ašdod. Božič podpísal s izraelským klubom 3-ročný kontrakt. "Budú mi chýbať všetci dobrí ľudia, ktorých som tu spoznal, najlepšie roky života som strávil na Slovensku,” povedal Božič pre tlačovú agentúru SITA.

Žilinské Béčko končí

Dnešný blok prestupov končíme netradičnou informáciou. Manažment žlto-zelených končí projekt MŠK Žilina „B“, v ktorom pôsobili prevažne juniori tímu spod Dubňa. Náhradným útočiskom pre mladé žilinské talenty a tiež pre hráčov, ktorí sa budú potrebovať rozohrať, bude malá dedinka v blízkosti Žiliny s názvom Kotričná Lúčka.