Main Content

Na nábreží Dunaja odštartuje triatlonový Super Šprint FTVŠ

piatok, 21. apríl 2017 00:40 | Autor: Sport7.sk

Na nábreží Dunaja odštartuje triatlonový Super Šprint FTVŠ
Na nábreží Dunaja odštartuje triatlonový Super Šprint FTVŠ | zdroj: © TASR

S príchodom jari sa rozbiehajú aj rozličné športové podujatia. Už tento víkend bude mať premiéru atraktívny triatlonový Super Šprint FTVŠ.

Preteky sa budú skladať z troch tradičných disciplín. Pre lepšiu orientáciu divákov a zvýšenie napätia však budú ich trate oveľa kratšie. Plavecká časť bude mať iba 175 metrov, cyklistická 5 kilometrov a bežecká 1,5 kilometra.

Kategórie žiakov a malých detí budú súperiť na ešte kratších úsekoch. Pretekať sa bude vyraďovacím spôsobom v rozjazdách po 12 účastníkov. Tie budú štartovať v 15-minútových intervaloch. Štart prvej rozjazdy bude v nedeľu 23. apríla o 10.00 hod.

Dopoludnia by mali byť na programe kvalifikačné kolá, popoludní finálové súboje. Presný harmonogram usporiadatelia prispôsobia podľa počtu účastníkov. Tí sa mohli prihlásiť do 18. 4. 2017.

Súťažiacich budete môcť na nábreží Dunaja a v areáli bratislavskej Fakulty telesnej výchovy a športu (FTVŠ) podporiť aj vy. Finálové súboje bude od 15.25 hod. naživo vysielať športová televízia 213.

Partnerom triatlonových pretekov Super Šprint FTVŠ je telekomunikačný operátor SWAN, prevádzkovateľ vysokorýchlostného internetu a digitálnej televízie SWAN MULTIMEDIA. Športový kanál 213, ktorý odvysiela naživo finále závodu, môžu sledovať všetci zákazníci SWAN MULTIMEDIA už v základnom balíku digitálnej televízie už za 7,99 EUR mesačne.