Main Content

Záujem o Škriniara neutícha, v hre sú svetové veľkokluby!

štvrtok, 13. apríl 2017 10:52 | Autor: Filip Chudý

Záujem o Škriniara neutícha, v hre sú svetové veľkokluby!
Záujem o Škriniara neutícha, v hre sú svetové veľkokluby! | zdroj: © TASR

Slovenský reprezentant Milan Škriniar je v kurze. Podľa zahraničných médií ho sledujú špičkové kluby. O ktoré ide?

Výkony Milana Škriniara neunikli pozornosti ani talianskych médií, ktoré stále vo väčšom rozsahu začínajú rozoberať jeho futbalovú budúcnosť. Web footballscouting.it píše, že Škriniar má výbornú sezónu, preto je logické, že nemohol uniknúť pozornosti popredných klubov. Podľa tohto portálu boli Škriniara v ostatnom stretnutí proti Fiorentine (2:2) sledovať zástupcovia Atletica Madrid.

Tento klub má mať údajne v hľadáčiku viacerých hráčov Sampdorie Janov, ale naposledy sledoval údajne prioritne Škriniara, a to ako dôsledok jeho výkonu v predchádzajúcom súboji s Interom Miláno. Škriniar má byť podľa rovnakého zdroja aj na nákupnom zozname spomínaného Interu a tiež Juventusu Turín.

Rodák a odchovanec Žiaru nad Hronom má zmluvu so Sampdoriou až do roku 2020. No podľa footballscouting.it by chcel manažment janovského klubu podpísať s hráčom novú zmluvu, v ktorej by bola výkupná klauzula na úrovni 15 miliónov eur, pričom by mohol odísť už v lete.

Nie je to prvýkrát, čo sa Škriniar spájal s prestupom. Na konci minulého roka sa pri ňom spomínal záujem Bayernu Mníchov, Borussie Dortmund, Schalke 04 Gelsenkirchen, Eintrachtu Frankfurt a Fiorentiny.