Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.4.)

utorok, 11. apríl 2017 09:48 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lewandowski Bayern neopustí

Jeden z popredných predstaviteľov Bayernu Mníchov Karl-Heinz Rummenigge prehlásil, že Bavori nemajú ani jeden dôvod na to, aby predávali poľského útočníka Roberta Lewandowskeho. Išlo o odkaz madridskému Realu, ktorý si na Lewyho brúsi zuby už dlhšie obdobie. (goal.com)

Alexisove zotrvanie nepravdepodobné

Po včerajšej prehre Arsenalu na pôde Crystal Palace 0:3 je zotrvanie Alexisa Sancheza na Emirates Stadium opäť o niečo menej pravdepodobné. Čiľan nie je spokojný s prístupom svojich spoluhráčov k zápasom, pričom v nasledujúcej sezóne chce hrať prestížnu Ligu majstrov. (goal.com)

Vráti sa Deulofeu do Barcelony?

Španielsky mladík Gerard Deulofeu hrá v prebiehajúcom ročníku výborne v drese AC Miláno, pričom v poslednom období sa vo veľkom diskutuje, že by sa mohol vrátiť do svojho materského klubu FC Barcelona. Katalánci totiž v lete môžu uplatniť predkupné právo na svojho odchovanca. Oba kluby majú momentálne rokovať. (goal.com)

Liverpool sa plánuje posilniť

Pred pár dňami sa objavili špekulácie, ktoré spájali Liverpool s talentovaným Theom Hernandezom, kmeňovým hráčom Atlética Madrid. The Reds by však vraj radšej angažovali skúsenejšieho Sessegnona, ktorý momentálne oblieka dres druholigového Fulhamu. (goal.com)

Z VOLEJA

Vo včerajšej dohrávke Premier League Arsenal absolútne vybuchol na pôde mestského rivala Crystal Palace, prehral 0:3 a prípadnú účasť v budúcej sezóne Ligy majstrov posunul do teoretickej roviny.

Opäť silnejú hlasy o odvolaní francúzskeho kormidelníka Arsena Wengera, ktorý vraj už klubu nemá čo dať. (goal.com)

Dnes sú na programe prvé štvrťfinálové zápasy Ligy majstrov, Juventus Turín vyzve Barcelonu, Borussia Dortmund nastúpi proti AS Monako.

Gareth Bale pred zajtrajším duelom Realu Madrid s Bayernom Mníchov prehlásil, že Bavori sú ťažším súperom pod vedením Carla Ancelottiho. (goal.com)

Obranca Atlética Madrid Filipe Luis prehlásil, že jeho tímový kolega Antoine Griezmann ostane v Madride aj v nasledujúcej sezóne. (goal.com)

Tréner FC Barcelona Luis Enrique označil kritiku nesúcu sa na Andrého Gomesa ako patetickú a neprikladá jej veľký význam. (goal.com)