Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.4.)

piatok, 7. apríl 2017 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Isco do Barcelony nepôjde

Španielsky stredopoliar Isco poprel špekulácie, ktoré hlásali, že by mal po sezóne opustiť Real Madrid a prestúpiť do konkurenčnej Barcelony. Bývalý hráč Malagy síce nie je šťastný, že nastupuje pomenej, ale k úhlavnému nepriateľovi Bieleho Baletu sa nechystá. (goal.com)

60M za Perišiča?

Manchester United údajne na letné prestupové obdobie chystá astronomických šesťdesiat miliónov eur na kúpu chorvátskeho reprezentanta Ivana Perišiča. Perišič momentálne oblieka dres Interu Miláno a interes o jeho služby stále stúpa. (Gazzetta dello Sport)

Inter lanári Spallettiho

Zdroj menom Sport Italia tvrdí, že Inter Miláno plánuje po sezóne zlanáriť skúseného trénera Luciana Spallettiho, ktorý je momentálne kormidelníkom konkurenčného AS Rím. Celok zo San Sira chce začať novú hviezdnu éru, momentálne je nejasné, či to bude so Spallettim na lavičke. (Sport Italia)

Arsenal ide po Goretzkovi

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie Arsenalu chystá získať talentovaného 22-ročného Lucasa Goretzku z nemeckého Schalke 04 Gelsenkirchen. Jeho prestupová čiastka by sa mohla vyšplhať na 21 miliónov libier. (The Sun)

Alexis v lete neprestúpi

Daily Mirror informoval, že aj napriek veľkému množstvu špekulácií by mal Alexis Sanchez ostať v londýnskom Arsenale v nasledujúcom ročníku. Čilský reprezentant je vraj naklonený zotrvaniu na Emirates Stadium. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Tréner AS Monako Leonardo Jardim tvrdí, že ospevovaný mladík Mbappe má ešte na čom pracovať, aby bol lepším hráčom. (goal.com)

Útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann podľa všetkého odmietne letný prestup do Manchestru United. (The Sun)

Chelsea je veľmi blízko k získaniu svojho bývalého zverenca Romelua Lukakua z Evertonu. (Calciomercato)