Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.)

štvrtok, 6. apríl 2017 11:17 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Nedeľnú cestu do Sunderlandu pravdepodobne bude musieť vynechať Wayne Rooney. Dôvodom sú problémy s členkom, pre ktoré nehral ani proti Evertonu. (ESPN)

ARSENAL: Komplikácie na brankárskom poste museli pred duelom s West Hamom riešiť The Gunners. Zdravotné problémy totiž hlási Petr Čech a pridal sa aj David Ospina. Nečakane si tak zachytal Emiliano Martínez a bol pri víťazstve 3:0. (Goal.com)

CHELSEA & SOUTHAMOTON: Dlho pretrváva záujem The Blues o pravého beka Cédrica Soaresa. Ten za Svätcov v tejto sezóne odohral 22 duelov a vo väčšine plných 90 minút. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: Štvrtý celok Premier League sa dohodne s Valenciou na prestupe Josého Luisa Gayú. V takom prípade by v Španielsku ostal Eliaquim Mangala, ktorý tam hosťuje. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Len 205 minút má v tomto ročníku odohraných Vincent Kompany. Takmer tretinu z toho pridal včera pri návrate po svalovom zranení a ostal na celý zápas proti Chelsea (1:2). (Mirror)

LIVERPOOL: Porušenie pravidiel pri podpisovaní mládežníckych futbalistov zapríčinilo pokutu 100 tisíc libier a zákaz podpisovať hráčov iných akadémií na dva roky. The Reds sa totiž snažili získať nemenovaného mladíka zo Stoke City, ktorému sľúbili úhradu školného na súkromnej škole. (foxsports.com)

TOTTENHAM: Hneď dve posily v Interi Miláno si vyhliadli Kohúti. Ide o stredopoliara Geoffreyho Kondogbiu a kolumbijského stopéra Jeisona Murilla. (talksport.com)

EVERTON: Radosť fanúšikom v modrej časti Liverpoolu zatiaľ robí Romelu Lukaku. 21-gólová hviezda odmieta všetky špekulácie o svojom odchode a tvrdí, že chce tvoriť históriu klubu. (Express)

BOURNEMOUTH: Veľmi nepríjemné sú prvé správy o zdravotnom stave záložníka Andrewa Surmana. Ten má zranené kolenné väzy a zdá sa, že sa táto sezóna preňho už skončila. (BBC)

MIDDLESBROUGH: Otras mozgu odpíše zadáka Fábia na dva zápasy. Nehral tak včera proti Hullu City (2:4) a vynechá aj duel s Burnley. Do zápasového diania sa dostane o jedenásť dní. (skysports.com)