Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.4.)

streda, 5. apríl 2017 09:31 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Enrique nebude trénovať

Španielsky tréner Luis Enrique, ktorý po sezóne opustí FC Barcelona prehlásil, že katalánsky gigant je jeho domovom, čo značí, že v nasledujúcom ročníku si zoberie voľno, bude sa venovať rodine a od trénerského remesla si odpočinie. Veľký interes o jeho služby mali Arsenal či AS Rím. (goal.com)

Liga majstrov nie je prioritou

Zlatan Ibrahimovič, ktorého budúcnosť v Manchestri United je nejasná pre médiá povedal, že to, či ostane na Old Trafford aj v nasledujúcom ročníku, nezávisí od účasti alebo neúčasti Red Devils v budúcej sezóne Ligy majstrov. United totiž budú mať po nepresvedčivých výsledkoch veľký problém prebojovať sa do Champions League. (goal.com)

Deulofeuova budúcnosť v rukách FCB

Gerard Deulofeu, ktorý po odchode z Evertonu do AC Miláno predvádza vynikajúce výkony by sa v lete mohol vrátiť do svojho materského klubu. Barcelona totiž môže využiť predkupné právo na svojho odchovanca, i keď reálnejšie je, že Duelofeu ostane na San Sire, kde s ním vládne veľká spokojnosť. (goal.com)

Inter ide po Manolasovi

Football Italia informuje, že čínskymi investormi dotovaný Inter Miláno sa v letnom prestupovom období pokúsi získať gréckeho reprezentanta Kostasa Manolasa, ktorý momentálne oblieka dres konkurenčného AS Rím. Manolasa pozorne sledoval aj londýnsky Arsenal. (Football Italia)

City chcú Pepeho

Španielsky denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Manchester City pokúsi po sezóne získať portugalského stopéra Pepeho z Realu Madrid. Nastala by však zaujímavá situácia, pretože Citizens trénuje Pep Guardiola, ktorý nemal s Pepem práve korektné vzťahy počas svojho pôsobenia v Barcelone. (Marca)

Z VOLEJA

Luke Shaw z Manchestru United chce v lete prestúpiť do konkurenčného Tottenhamu Hotspur. (The Sun)

Chelsea bude v letnom prestupovom období pozorne sledovať situáciu okolo obrancu Cedrica zo Southamptonu. (Evening Standard)

Manchester City by chcel získať po sezóne talentovaného Josého Gayu zo španielskej Valencie. (Daily Star)

Arsenal je otvorený trvalému predaju reprezentačného záložníka Jacka Wilsherea. (Daily Mirror)