Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.)

streda, 5. apríl 2017 07:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Od začiatku týždňa so spoluhráčmi trénuje Gabriel Jesus. 20-ročný útočník doliečil zranenú kosť v priehlavku a už v najbližších zápasoch sa očakáva jeho návrat do zostavy. (Guardian)

MANCHESTER CITY: Dva až tri týždne sa na maródke zdrží obranca Bacary Sagna. Pre zranenie v oblasti slabín pritom musel vynechať už reprezentačné povinnosti a nehral ani proti Arsenalu. (Goal.com)

LIVERPOOL: Zranenie kolena Sadia Maného je podľa správ v tlači vážne a v tejto sezóne si už nezahrá. 13-gólový strelec nedohral derby s Evertonom, v ktorom striedal už po necelej hodine. (ESPN)

ARSENAL: Informácie o prestupe Alexisa Sáncheza sú mimoriadne rôznorodé. Chelsea bude pravdepodobne odmietnutá, nakoľko ide o ligového rivala, no cesta do PSG a Atlética Madrid je otvorená, pričom na dobrej ceste sú najmä Španieli. (Daily Star)

EVERTON: Reprezentačná prestávka ukončila sezónu Ramirovi Funesovi Morimu. Argentínsky zadák má za sebou úspešnú operáciu kolena a po nej príde dlhá rekonvalescencia. (Daily Mail)

WATFORD: Pravdepodobný je odchod Waltera Mazzarriho z juhovýchodného Anglicka. Napriek sľubným výsledkom sa vedeniu nepáči herný štýl, navyše má Talian mať problémy s jazykovou bariérou. (Telegraph)

WEST HAM: Krídelník Michail Antonio chýba v zostave Karameliek len zriedka, nastrieľal pritom deväť gólov a klub mu pripravuje zmluvu. Tá aktuálna síce platí do leta 2020, ale súčasťou novej je aj slušné zvýšenie platu. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE & WEST BROMWICH: 25-ročný útočník Diego Falcinelli možno opustí Sassuolo a zamieri do Anglicka. Z 15. tímu Serie A má posilniť The Eagles alebo The Baggies. (sportsmole.co.uk)

BURNLEY: Podpisom novej zmluvy spečatil 27-ročný krajný obranca Matt Lowton svoju najbližšiu budúcnosť u The Clarets. Zaviazal sa k zotrvaniu do konca sezóny 2019/20. (skysports.com)