Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.4.)

utorok, 4. apríl 2017 12:11 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dybala do Bayernu neodchádza

Tréner Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti komentoval prestupové špekulácie, ktoré spájali argentínskeho útočníka Paula Dybalu z Juventusu Turín s odchodom do bavorského veľkoklubu. Talian povedal, že sa jedná o mýt, ktorý nie je založený na pravde. (goal.com)

Chelsea nepôjde po Marchisiovi

Aj napriek tomu, že v časoch Conteho pôsobenia na lavičke Juventusu Turín patril Claudio Marchisio medzi najobľúbenejších hráčov tohto skúseného kouča, aktuálne kormidelník Chelsea sa vraj svojho ex-zverenca v letnom prestupovom období nebude snažiť získať. (goal.com)

Ibrahimovič do Los Angeles

Juhoamerický športový portál Fox Deportes na svojom profile na sociálnej sieti Instagram informoval, že útočník Zlatan Ibrahimovič, ktorý bude od leta bez zmluvy, vymení Manchester United za americký celok Los Angeles Galaxy. (Fox Deportes)

Alexis chce odchod do Chelsea

Renomovaný britský denník The Telegraph tvrdí, že čilský útočník Arsenalu Londýn Alexis Sanchez je naklonený letnému prestupu do konkurenčnej Chelsea. Vzhľadom na rivalitu medzi oboma celkami by mohlo ísť o transfer leta. (The Telegraph)

Messi sa dohodne s Barcelonou

Cadena SER informuje, že Lionel Messi sa nakoniec dohodne s Barcelonou na predĺžení svojho aktuálneho kontraktu. Obe strany vraj dôjdu ku vzájomnej dohode do konca prebiehajúceho ročníka. (Cadena SER)

Z VOLEJA

Manchester United sleduje Tierneyho zo Celticu Glasgow. (the Mirror)

Chelsea by rada získala Antonia Contiho z Atalanty Bergamo. (the Mirror)

Liverpool požaduje 30 miliónov eur za trvalý predaj Momodoua Sakha. (Liverpool Echo)

Arsenal a Manchester United sa pobijú o Ndidiho z Leicestru City. (the Mirror)

Juventus Turín plánuje angažovať Douglasa Costu z Bayernu Mníchov. (Fox Sport Italy)