Main Content

Ibrahimovič podľa Fox Deportes prestúpil do MLS!

utorok, 4. apríl 2017 12:38 | Autor: Jakub Vaverka

Ibrahimovič podľa Fox Deportes prestúpil do MLS!
Ibrahimovič podľa Fox Deportes prestúpil do MLS! | zdroj: Instagram

Budúcnosť švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča, ktorý momentálne oblieka dres Manchestru United je stále nejasná. Juhoamerický športový koncern Fox Deportes však tvrdí, že už teraz je isté, kde bude Ibra hrávať v budúcej sezóne.

Kontrakt rodáka zo švédskeho Malmo s anglickým veľkoklubom vyprší na konci júna a Ibrahimovič sa stále s predstaviteľmi Red Devils nedohodol na jeho predĺžení. Silnejú hlasy, že ak by bol Zlatan rozhodnutý v Anglicku ostať, nová zmluva by už bola podpísaná.

Juhoamerický športový portál Fox Deportes na svojom oficiálnom profile na sociálnej sieti Instagram rozvíril hladinu diskusie, keďže tvrdí, že bývalý útočník Interu Miláno či Barcelony bude od nasledujúcej sezóny nastupovať v americkej Major League Soccer za Los Angeles Galaxy.

„Potvrdené z Európy. Ibrahimovič bude hrávať v Los Angeles Galaxy,“ píše sa v popise k obrázku usmiateho zakončovateľa v drese Los Angeles. Práve Galaxy bol počas posledných rokov častou zastávkou hviezd na sklonku kariéry. Zahrali si tam napríklad David Beckham či Robbie Keane.

Niekoľko týždňov dozadu bol Zlatan Ibrahimovič spájaný s odchodom do talianskeho celku SSC Neapol, no vo viacerých rozhovoroch prezradil, že lákavá je preňho aj americká či ázijská cesta. Najreálnejšie vzhľadom na zverejnené informácie vyzerá, že Ibru uvidíme od budúcej sezóny za veľkou mlákou.