Main Content

Bartra hľadal odvážnu fanúšičku Dortmundu. Našiel ju vďaka Twitteru

utorok, 4. apríl 2017 12:45 | Autor: Jakub Vaverka

Bartra hľadal odvážnu fanúšičku Dortmundu. Našiel ju vďaka Twitteru
Bartra hľadal odvážnu fanúšičku Dortmundu. Našiel ju vďaka Twitteru | zdroj: © TASR

Sobotný šláger nemeckej Bundesligy medzi Schalke 04 a Borussiou Dortmund nepriniesol iba kvalitný futbal a deľbu bodov, no taktiež veľmi zaujímavý príbeh, ku ktorému prispel španielsky obranca Marc Bartra.

Vo Veltins Arene sa hral kvalitný futbal, hostí z Dortmundu poslal do vedenia hviezdny Aubameyang, na konečných 1:1 vyrovnával krátko pred koncom Kehrer. Avšak viac ako samotný duel zaujala fanúšika BVB, ktorá bola odfotená v žltom drese v obkľúčení domácich podporovateľov v modrom.

Celá situácia neušla stopérovi Borussie Marcovi Bartrovi, ktorý na svojom profile na sociálnej sieti Twitter po stretnutí napísal prosbu obrátenú na fanúšikov. „Chcem stretnúť túto ženu! Pomôžete mi ju nájsť? Chcel by som jej odovzdať môj dres, pomôžte mi.“

Vďaka použitiu mriežky #SheLovesBVB, s dávkou nadsázky povedané ju hľadala celá sociálna sieť. Na španielskeho obrancu, ktorý je medzi fanúšikmi Dortmundu veľmi obľúbený, sa nakoniec usmialo šťastie, odvážnu fanúšičku našiel vďaka svojim "followerom" už za pár dní.

„Áno! Ďakujem všetkým, fanúšikom aj médiám. Našli sme našu odvážnu fanúšičku. Sľub je sľub, čoskoro sa uvidíme Steffi,“ okomentoval úspešný koniec hľadania odchovanec FC Barcelona. Bartra ocenil odvahu podporovateľky, pretože je všeobecne známe, že medzi Schalke 04 a Borussiou Dortmund panuje nezmieriteľná rivalita.