Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.)

utorok, 4. apríl 2017 11:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Už tento mesiac má podpísať novú zmluvu Dejan Lovren. Chorvátsky stopér ostane verný The Reds aj napriek tomu, že na tento post je plánovaný zisk nových hráčov. (Mirror)

LIVERPOOL: Odletom do Spojených štátov riešili svoje zdravotné problémy Adam Lallana a Jordan Henderson. Obaja sa v Miami zverili do rúk špecialistu. (teamtalk.com)

CHELSEA: Stále väčší záujem o Cesca Fabregasa javí Besiktas. Turci veria, že úlohu zohrá aj fakt, že španielsky záložník nemá v londýnskom pôsobisku stabilné miesto v zostave. (Express)

WEST HAM: Kladivári pôvodne s Diafrom Sakhom pre zranenie chrbta v sezóne 2016/17 už nepočítali. Realita však môže byť iná, útočník sa cíti dobre a v dohľadnej dobe chce nastúpiť. (sportsmole.co.uk)

CRYSTAL PALACE: Pokiaľ sa The Eagles zachránia v najvyššej súťaži, Wilfried Zaha nikam nepôjde. Podpísať má nový kontrakt, platný do leta 2020 a dá tak košom všetkým nápadníkom. (BBC)

STOKE CITY: Autor štyroch tohtosezónnych gólov, Peter Crouch, si cez víkend zranil koleno. Podrobnosti síce ešte známe nie sú, ale dnes proti Burnley určite nenastúpi. (Daily Mail)

SWANSEA CITY: Problémy s členkom znemožnia Fernandovi Llorentemu štart v súboji s Tottenhamom. Španielskeho útočníka trápi členok, a preto nehral už proti Middlesbrough. (BBC)

MIDDLESBROUGH: Najmenej jeden vynechaný zápas majú pred sebou Gastón Ramírez a Fábio. Obaja nedohrali víkendový zápas na trávniku Swansea a čakajú na výsledky vyšetrení. (Eurosport.com)