Main Content

Jose Mourinho priznal, koľko nových hráčov potrebuje. V hre sú najmä 3 mená

pondelok, 3. apríl 2017 14:11 | Autor: Timotej Gašper

Jose Mourinho priznal, koľko nových hráčov potrebuje. V hre sú najmä 3 mená
Jose Mourinho priznal, koľko nových hráčov potrebuje. V hre sú najmä 3 mená | zdroj: © TASR

Portugalský tréner Manchestru United má k dispozícií široký a kvalitný káder. Napriek tomu ho v lete plánuje rozšíriť o ďalšie dve alebo tri hviezdy. Portál Sky Sports tiež vydedukoval, o aké mená by sa malo jednať.

Aktuálna sezóna sa pomaly blíži k záveru a portugalský taktik už teraz tuho uvažuje nad tým, ako upraví káder „Červených diablov“ v lete 2017. Počas minulého leta minul „The Special One“ astronomické čiastky za Mkhitaryana, Pogbu či Baillyho, no to nebolo ani zďaleka všetko.

Mourinho chce vyniesť United na samotný vrchol svetového futbalu, na čo ale okrem špičkových hráčov potrebuje čas na budovanie kádru. V nasledujúcom prestupovom období vedenie United opäť plánuje dominovať na prestupovom trhu a nehľadiac na vysoké čiastky chce získať tých najhorúcejších hráčov.

„Myslím si, že na skvalitnenie tímu potrebujeme podpísať tak dvoch alebo troch kvalitných hráčov,“ vyjadril sa v rozhovore pre Sky Sports Jose Mourinho.

Podľa informácií má ísť o hráčov, ktorí spevnia obranu, zálohu a útok. Defenzívne rady by mal posilniť Victor Lindelof, ktorý je s United spájaný už dlhšie. 22-ročný švédsky stopér patrí k najlepším mladým obrancom súčasnosti a má fyzické predpoklady uspieť v Premier League, čo z neho robí pre Mourinha veľmi žiadaného hráča.

Napriek silnej zálohe chce Mourinho získať aj monacký tank menom Tiemue Bakayoko. Vo veku 22 rokov hrá francúzsky futbalista s ohromným prehľadom, je technicky dobre vybavený a po fyzickej stránke je od neho lepší možno že len N´Golo Kanté. Bakayoko je ale aktuálne predmetom záujmu viacerých bohatých mužstiev preto bude veľmi zaujímavé sledovať, ktorý veľkoklub si ho napokon uchmatne.

Čo sa týka útoku Manchester United naďalej nevzdal boj o azda najžiadanejší prestupový artikel Antonie Griezmanna a to napriek tomu, že sa Francúz kriticky vyjadril k počasiu v Anglicku a riaditeľ Atlética Madrid zas nazval United klubom, ktorý je príliš malý na to, aby doňho prestupoval hráč Griezmannovho kalibru.

Manchester United je aktuálne po 28.kole na 5.mieste tabuľky Premier League a na Ligu majstrov stráca 5 bodov. Ak by sa neprebojoval do najprestížnejšej klubovej súťaže, tento faktor by mohol ovplyvniť aj potenciálne príchody, keďže dnes chce každá futbalová hviezda účinkovať v Lige majstrov.