Main Content

Mourinho pred novinármi skritizoval svojho hráča. Vyzerá to tak, že Shaw z United odíde

pondelok, 3. apríl 2017 10:55 | Autor: Jakub Vaverka

Mourinho pred novinármi skritizoval svojho hráča. Vyzerá to tak, že Shaw z United odíde
Mourinho pred novinármi skritizoval svojho hráča. Vyzerá to tak, že Shaw z United odíde | zdroj: © TASR

Budúcnosť anglického obrancu Lukea Shawa v Manchestri United vyzerá po posledných komentároch portugalského trénera Josého Mourinha veľmi nepravdepodobne. Odíde talentovaný mladík už v lete?

Manchester United cez víkend remizoval s West Bromwichom Albion na domácej pôde 0:0 a stratil ďalšie dôležité body v boji o Ligu majstrov. V nominácii na zápas nebol krajný bek Luke Shaw, a to aj napriek tomu, že bol zdravotne fit. „Je preňho ťažké byť na lavičke. Nemôžem ho porovnať s Ashleym Youngom, Matteom Darmianom ani Daleym Blindom. Nemôžem porovnávať spôsob akým trénuje, jeho zapálenie pre tím, sústredenie a ani celkové ambície. Za ostatnými vo všetkom výrazne zaostáva,“ začal José Mourinho.

Novinár Mourinhovi pripomenul, že Shaw je súčasný anglický reprezentant, ktorý odohral od zlomeniny nohy v auguste 2015 iba sedem súťažných minút, pričom do Manchestru United putoval ako jeden z najväčších talentov Anglicka. „Joe Hart je taktiež anglický reprezentant a momentálne je na hosťovaní v Taliansku,“ bez prípravy odpovedal Portugalčan, ktorého slová reprodukoval denník The Independent.

Budúcnosť bývalého krajného obrancu Southamptonu na Old Trafford je vzhľadom na posledné slová Josého Mourinha veľmi nepravdepodobná. Interes medzi ostatnými anglickými celkami o Shawove služby stále existuje, preto je stále reálnejšie, že hráč, ktorý bol v detstve veľkým fanúšikom Chelsea, po sezóne zmení dres.