Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.)

pondelok, 3. apríl 2017 07:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: K definitívnemu rozhodnutiu o letnom odchode dospel brankár David Ospina. V tejto sezóne dostal priestor len v dvoch ligových zápasoch, v 13 v súčte všetkých súťaží. (Mirror)

ARSENAL: Laurent Koscielny chýbal v zostave Kanonierov zatiaľ len raz. Včera si však v zápase s Manchestrom City (2:2) zranil achillovku a čaká ho istý čas mimo trávnikov. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Paul Pogba sa včera opäť zapojil do tréningu a opúšťa početný zoznam zranených Diablov. K dispozícii by mohol byť už v zajtrajšom zápase proti Evertonu. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Trénerský tím sa v krátkom čase rozšíri o Aitora Karanku. 43-ročný Španiel nedávno skončil v Middlesbrough a má možnosť obnoviť spoluprácu s Josém Mourinhom. (Mirror)

CHELSEA: Medzi vyhliadnuté posily The Blues sa najnovšie zaradil mladý obranca Issa Diop. Futbalista Toulouse sa objavuje aj vo francúzskom reprezentačnom tíme do 21 rokov. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Hoci je 27-ročný záložník Fabian Delph v Manchestri upísaný ešte na tri roky, zrejme zmluvu nedodrží. Bývalá hviezda Aston Villy sa pokúsi odísť už počas leta. (transfermarktweb.com)

TOTTENHAM: Pretrvávajúce problémy s bedrami musel Érik Lamela vyriešiť operáciou, a tú má úspešne za sebou. Teraz ho čaká rekonvalescencia a do hry sa dostane až v budúcej sezóne. (skysports.com)

TOTTENHAM: Víťazstvo nad Burnley zaplatili Kohúti hneď tromi zranenými. Vincent Janssen zrejme nebude fit pre stredajší zápas na pôde Swansea, Victora Wanyamu trápi chrbát a Harry Winks má zranený členok. (Goal.com)

WATFORD & WEST BROMWICH: Otvorená je budúcnosť Troya Deenyho. Ofenzívna opora Sršňov je lanárená WBA, ponúkajúcimi 20 miliónov eur, no ponuky má aj od nebritských celkov. (Mirror)