Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.)

nedeľa, 2. apríl 2017 11:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Gabriel Jesus odohral len štyri ligové zápasy. Potom sa zranil, no pôvodné informácie o konci sezóny nemusia byť pravdivé. Vrátiť sa má v najbližších týždňoch. (skysports.com)

MANCHESTER UNITED: Súčasťou širokého zoznamu zranených je aj Juan Mata. Stredopoliar riešil pretrvávajúce bolesti triesiel operáciou a klub zatiaľ neupresnil, ako dlho si nezahrá. (ESPN)

MANCHESTER UNITED & BURNLEY: 24-ročný obranca Michael Keane začínal v United a tí sa ho snažia získať naspäť. Cena však medzičasom vzrástla a The Clarets pýtajú 25 miliónov libier. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Popri rokovaniach s Neapolom o predĺžení zmluvy nie je vylúčené, že Dries Mertens zamieri inde. Ponuku mu chcú v krátkom čase pripraviť Červení diabli. (Daily Star)

ARSENAL: Druhý tím francúzskej ligy, PSG, uisťuje manažéra Arséna Wengera, že ak sa rozhodne z Londýna odísť, bez klubu neodstane. Parížania ho vďačne získajú do svojich radov. (Express)

LIVERPOOL: Zranenie nohy prinútilo Sadia Maného striedať v 57. minúte zápasu s Evertonom (3:1). Podľa prvých správ určite vynechá duel s Bournemouthom, no viac zatiaľ známe nie je. (Express)

TOTTENHAM: Kohúti včera zdolali Burnley 2:0, no už v prvom dejstve dvakrát striedali. Horšie je na tom Harry Winks, ktorý hlási zranený členok a okamžite s ním zamieril do nemocnice. (BBC)

EVERTON: Šestnásťkrát sa v kádri Karameliek v aktuálnom ročníku objavil záložník Tom Davies. 18-ročný mladík bol za to odmenený novou zmluvou, platnou do leta 2022. (Telegraph)