Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.)

sobota, 1. apríl 2017 09:31 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ancelotti nepustí mladíkov

Tréner Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti na tlačovej konferencii jednoznačne odmietol, že by klub plánoval v letnom prestupovom období predať talentovaných mladíkov Kingsleyho Comana a Joshuu Kimmicha, o ktorých je záujem predovšetkým v anglickej Premier League. (goal.com)

Bayern chce Brandta

Nemecký denník Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vraj nemeckého giganta Bayernu Mníchov pokúsi po sezóne angažovať jedného z ťahúňov konkurenčného Bayeru Leverkusen,  záložníka Juliana Brandta. (Bild)

Morata do Chelsea nepríde

Daily Telegraph príde, že aj napriek tomu, že sa londýnska Chelsea zaujíma o útočníka Alvara Moratu z Realu Madrid, pravdepodobne v lete tohto futbalistu neangažuje. Prioritou The Blues je totiž čilský bombardér Alexis Sanchez z Arsenalu. (Daily Telegraph)

Chelsea sleduje Bertranda

Anglický reprezentant Ryan Bertrand, ktorý oblieka dres Southamptonu by sa podľa Evening Standard mohol v letnom prestupovom období vrátiť do londýnskej Chelsea. Na Stamford Bridge už v minulosti pôsobil, no nedokázal sa natrvalo prebojovať do základnej zostavy. (Evening Standard)

Liverpool sleduje Muriela

Tuttomercatoweb tvrdí, že jedným z hráčov, ktorých sa anglický Liverpool FC pokúsi počas letného prestupového obdobia získať bude ospevovaný Luis Muriel. Muriel momentálne zažíva vynikajúcu sezónu v talianskej Sampdorii Janov. (Tuttomercatoweb)

Z VOLEJA

West Ham United sleduje Lucasa Pereza z Arsenalu Londýn. (Daily Mirror)

Manchester United má záujem o Hysaja z SSC Neapol. (goal.com)

Cesar Azplicueta nemá v úmysle prestúpiť z Chelsea do Barcelony. (goal.com)