Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)

sobota, 1. apríl 2017 08:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Dnešné liverpoolske derby vynechá Daniel Sturridge aj Jordan Henderson. Obaja ostávajú na maródke s nedoliečeným zranením. V prípade útočníka ide o bedrá, kapitána tímu limituje chodidlo. (Mirror)

MANCHESTER CITY & MANCHESTER UNITED: Rokovania s Bayernom zahájili obe mužstvá z Manchestru. Ako City, tak i United sa zaujímajú o dostupnosť 22-ročného defenzívneho záložníka Joshuu Kimmicha. (Daily Star)

SOUTHAMPTON: Do konca sezóny sa Svätci musia zaobísť bez Virgila Van Dijka. Poranené väzy v členku ho vyradia na tri mesiace a klub nechce jeho predčasným nasadením nič riskovať. (klubový web)

TOTTENHAM & CRYSTAL PALACE: Momentálne druhý tím ligy plánuje nakupovať u šestnásteho. Severolondýnčania si zaumienili kúpu 24-ročného krídelníka Wilfrieda Zahu. (tribalfootball.com)

EVERTON & BOURNEMOUTH: Premier League pozná najlepšieho hráča aj trénera za marec. Eddie Howe priviedol The Cherries k siedmim bodom z troch zápasov a usadil ich na jedenástej priečke. Romelu Lukaku sa zase predviedol štyrmi gólmi a je lídrom tabuľky strelcov. (Express)

LEICESTER CITY: Pätnásty tím ligy nemôže počítať s kapitánom Wesom Morganom. Do diania ho nepustí bolesť chrbta a už teraz sa píše o možných ďalších vynechaných dueloch. (skysports.com)

STOKE CITY: Naposledy v januári nastúpil Xherdan Shaqiri a maródovanie s lýtkom pravdepodobne neukončí ani proti Leicestru City. Hrá sa dnes, v domovskom stánku šampióna. (sportsmole.co.uk)

WATFORD: Rozhodnutie o štarte Troya Deeneyho v zápase so Sunderlandom padne až na poslednú chvíľu. Dôvodom je útočníkova choroba a verdikt lekári určia až po dopoludňajšom vyšetrení. (skysports.com)