Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.3.)

štvrtok, 30. marec 2017 12:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: The Reds sa začali zaujímať o Jamesa Rodrígueza. Zmluva kolumbijskej hviezdy má síce platiť ešte tri roky, no ponuku na 50 miliónov eur je Real Madrid ochotný zvážiť. (Express)

LIVERPOOL: Simon Mignolet tento rok odchytal 19 zápasov a inkasoval 24krát. Budúci rok môže svoje kvality dokazovať vo francúzskej lige. Ponuku podľa všetkého dostane z Marseille. (sportsmole.co.uk)

ARSENAL: Britských novinárov naďalej zaujíma aj Alexis Sánchez. Ten má byť na predaj za 50 miliónov libier, k čomu niektoré zdroje pridávajú podmienku, že musí opustiť Premier League. (Independent)

MANCHESTER UNITED: Sobotný zápas proti West Bromwichu sa nebude týkať Chrisa Smallinga ani Phila Jonesa. Tí si počas reprezentovania privodili zdravotné problémy a pridajú sa k Anderovi Herrerovi a Zlatanovi Ibrahimovicovi, absentujúcim pre trest. (Express)

MANCHESTER UNITED: Napriek dobre znejúcim prvotným správam o zdravotnom stave Paula Pogbu, na víkend ešte fit nebude. Svalové zranenie potrebuje ešte pár dní na doliečenie. (metro.co.uk)

MANCHESTER CITY: Samir Nasri hosťuje z Manchestru v Seville a v budúcom roku už môže patriť inému tímu. Kúpu francúzskeho záložníka plánuje istanbulský Galatasaray. (tribalfootball.com)

TOTTENHAM: Počas leta sa Kohúti budú snažiť získať ofenzívneho záložníka Nadiema Amiriho z nemeckého Hoffenheimu. Nie sú však jediný s takýmito plánmi a konkuruje im Atlético Madrid. (talksport.com)

WEST HAM: S predĺžením zmluvy údajne už nemá počítať tréner Slaven Bilić. Vedenie nie je spokojné s aktuálnym 12. miestom a na konci sezóny sa obhliadne po náhrade. (Telegraph)

SWANSEA CITY: Útočníkovi Bafetimbimu Gomisovi sa v Marseille páči, nastrieľal tam v rámci tejto sezóny už 16 gólov. Francúzi tak zahájili rokovania o zmene hosťovania na trvalý prestup. (sport.fr)