Main Content

José Mourinho prehovoril o kúpe Neymara: Je to ako dostať sa do trezoru

štvrtok, 30. marec 2017 11:00 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho prehovoril o kúpe Neymara: Je to ako dostať sa do trezoru
José Mourinho prehovoril o kúpe Neymara: Je to ako dostať sa do trezoru | zdroj: © TASR

Posledné dni sa vo veľkom diskutuje o tom, že v letnom prestupovom období Manchester United urobí všetko pre kúpu Neymara. K možnému transferu sa vyjadril aj kouč Diablov José Mourinho.

Trénera Manchestru United Josého Mourinha nenechali chladným špekulácie, ktoré kolujú médiami približne týždeň. Red Devils sa vraj pokúsia v lete získať hviezdneho Neymara, pričom Barcelone majú za jeho služby zaplatiť astronomických dvesto miliónov eur.

„Vždy sa snažím byť ohľadom prestupovej politiky objektívny a pragmatický voči klubom, v ktorých pracujem. V tom ohľade, že som si vedomý toho, čo mi môžu dať,“ začal kontroverzný portugalský tréner pre ESPN Brasil.

„Podpísanie Neymara je absurdné. Klub ako Barcelona si nemôže dovoliť predať a ani nepredá hráča Neymarovho kalibru,“ komentoval Mourinho neutíchajúce prestupové špekulácie týkajúce sa klubu z Old Traffordu.

Podľa Mourinha je Neymar pre Barcelonu veľmi dôležitý. „Aj keď je Messi stále pomerne mladý hráč, ktorému ostáva niekoľko rokov do konca kariéry, bude mať čoskoro 30. Neymar je najlepším hráčom Barcelony, hneď po Messim. Myslím si, že snaha o získanie Neymara je ako dostať sa do trezoru. Je to nemožné.“