Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.3.)

štvrtok, 30. marec 2017 10:57 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alexis prehovoril o budúcnosti

Útočník Arsenalu Londýn Alexis Sanchez prehlásil, že chce na Emirates Stadium naplniť svoj kontrakt, ktorý končí v roku 2018, pričom by rád aj naďalej pôsobil v Londýne a to v tíme, ktorý má víťaznú mentalitu. Automaticky sa začalo špekulovať o jeho prestupe do Chelsea. (goal.com)

Juventus chce Andrého Gomesa

Portál Calciomercato tvrdí, že po sezóne sa taliansky majster Juventus Turín pokúsi vykúpiť Andrého Gomesa z FC Barcelona. Portugalskému reprezentantovi sa zatiaľ v Katalánsku nedarí podľa predstáv a jeho odchod inam je reálnou možnosťou. (Calciomercato)

Coentrao zmení dres

Portugalský krajný obranca Fabio Coentrao podľa všetkého opustí v letnom prestupovom Real Madrid. Samotný hráč prehlásil, že nie je dostatočne dobrý na prvý tím Bieleho Baletu. V prebiehajúcom ročníku v drese Merengues zasiahol iba do jedného zápasu. (goal.com)

Barcelona sa dohodla s Arsenalom

Rádiová stanica Cadena SER informovala, že vedenie FC Barcelona sa dohodlo s londýnskym Arsenalom na letnom prestupe Hectora Bellerína. O krajného obrancu, ktorý je katalánskym odchovancom sa FCB zaujíma už od minulého leta. (Cadena SER)

Mbappe sa sústredí na zlepšenie

Obrovský talent francúzskeho AS Monako Kylian Mbappe odmietol hovoriť o možnom letnom prestupe do Realu Madrid, keď prehlásil, že v najbližších mesiacoch sa sústredí hlavne na to, aby zlepšil svoje výkony. (goal.com)

Z VOLEJA

Talent z Borussie Dortmund Emre Mor vraj sníva o prestupe do Realu Madrid. (goal.com)

Tréner Manchestru United José Mourinho kritizuje reprezentačnú prestávku, dôvodom sú zranenia viacerých hráčov. (goal.com)

Útočník Manchestru United Zlatan Ibrahimovič prehlásil, že s klubom rokuje o predĺžení prebiehajúceho kontraktu. (goal.com)

Brazílsky reprezentant Willian varuje, aby brazílska verejnosť neprepadla po postupe na MS 2018 prílišnému uspokojeniu. (goal.com)

Letisko na ostrove Madeira odvčera nesie meno hviezdneho Cristiana Ronalda. (goal.com)

Manchester United sleduje Mesuta Ozila a Alexa Oxladea- Chamberlaina z Arsenalu. (goal.com)

Mesut Ozil vraj bude po sezóne zvažovať návrat do Nemecka, kde sa o jeho služby zaujíma niekoľko tímov. (goal.com)