Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.3.)

streda, 29. marec 2017 07:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Rokovania s The Blues a zároveň kontakt s Parížanmi. Sedemnásťgólový strelec Premier League Diego Costa môže predĺžiť zmluvu, ale nebránil by sa ani odchodu do Paris Saint-Germain. (Express)

CHELSEA: Medzi vytúženými posilami londýnskeho celku figuruje aj Javier Pastore. 27-ročný záložník má zmluvu ešte na jednu sezónu, no francúzsku ligu možno pustí už v lete. (talksport.com)

LIVERPOOL: Zranený stehenný sval na mesiac odpíše záložníka Adama Lallanu. K problémom prišiel počas reprezentovania, keď Angličania podľahli Nemecku a zdolali Litvu. (BBC)

LIVERPOOL: Dlhší čas pozorovaný Gabriel Barbosa z Interu Miláno by mohol do mesta Beatles zamieriť aspoň formou hosťovania. Taliani sa útočníka nehodlajú vzdať natrvalo. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Správy lekárskeho tímu netrpezlivo očakávajú United. Phil Jones sa dozvie, aké vážne je jeho zranenie palca na nohe, zatiaľ čo Paul Pogba môže po zranení opäť trénovať. (Independent)

ARSENAL: Kanonieri uvažujú nad kúpou brankára Ruia Patrícia. Celá doterajšia kariéra 29-ročného gólmana prebiehala v Sportingu Lisabon a jeho prestup by zneistil pozíciu Petra Čecha. (ESPN)

TOTTENHAM: Hneď dvoch futbalistov si Kohúti chcú postrážiť pred záujmom z Talianska. Viaceré tamojšie kluby si brúsia zuby na krídelníka Erika Lamelu a záložníka Moussu Sissoka. (Mirror)

MIDDLESBROUGH: Trénerský tím Boro posilní Jonathan Woodgate. Bývalý stopér v tomto tíme ešte do mája 2016 pôsobil ako hráč. Teraz sa stane asistentom dočasného coacha Stevea Agnewa. (skysports.com)