Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.3.)

streda, 29. marec 2017 09:17 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard odmietne Real Madrid

Záujem Realu Madrid o Edena Hazarda je podľa dostupných správ naozaj eminentný, no belgický krídelník je vraj rozhodnutý ostať v londýnskej Chelsea aj počas budúceho ročníka. Majiteľ Modrých Roman Abramovič vraj za Hazarda nebude akceptovať ani sto miliónov eur. (goal.com)

Barcelona favoritom v boji o Verrattiho

Španielsky gigant FC Barcelona je údajne aktuálne najväčším favoritom na získanie talianskeho reprezentanta Marca Verrattiho. Verratti, ktorý zažíva skvelú sezónu v Paríži Saint-Germain by sa vraj mohol stať v Katalánsku nástupcom legendárneho Xaviho. (goal.com)

Chelsea chce získať Alexisa

Renomovaný anglický denník The Guardian tvrdí, že londýnska Chelsea bude v letnom prestupovom období patriť medzi najväčších favoritov na získanie čilského útočníka konkurenčného Arsenalu Alexisa Sancheza. (The Guardian)

Ramos nechce Iscov odchod

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos v rozhovore prehlásil, že si neželá, aby jeho spoluhráč z Bieleho Baletu aj španielskej reprezentácie Isco v letnom prestupovom období zmenil dres. Agilný stredopoliar je spájaný s transferom do Barcelony či do Premier League. (goal.com)

Z VOLEJA

Bakayoko z Monaka, ktorý je na lane Chelsea je vraj pripravený odmietnuť Manchester United a Arsenal. (goal.com)

Inter Miláno sa pokúsi získať Erica Lamelu z Tottenhamu Hotspur. (Corriere dello Sport)

Gylfi Sigurdsson by mohol vymeniť Swansea City za Newcastle United. (Daily Star)