Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.)

utorok, 28. marec 2017 12:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Eden Hazard sa aj v tejto sezóne predviedol 11 gólmi, no jeho zotrvanie u The Blues nie je isté. Vedenie nevylúčilo možnosť, že ho pustí do Realu Madrid, ktorý javí dlhodobý záujem. (ESPN)

MANCHESTER CITY: Pokutu 35 tisíc libier zaplatí manchesterský klub za svojich hráčov v zápase s Liverpoolom. Po odpískanej penalte posúdila FA ich protesty ako neprimerané. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Reprezentácia Anglicka si poradila v kvalifikácii s Litvou, no zranil sa pritom Raheem Sterling. Trápi ho chrbát, ale údajne nemá vynechať zápas na pôde Arsenalu. (Mirror)

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON: 20 miliónov libier ponúkajú Svätci za Mamadouho Sakha. Francúzsky bek si situáciu v klube skomplikoval a aktuálne hosťuje v Crystal Palace. (Telegraph)

TOTTENHAM: Ofenzívny záložník Schalke 04, Max Meyer, má možnosť prejsť do Premier League. Na otázku, či sa tak stane, odpovedal 21-ročný Nemec, že to vidí 50 na 50. (Daily Star)

TOTTENHAM: Pred tromi rokmi Argentínčan Erik Lamela pôsobil v Taliansku a môže si to zopakovať. Lanári ho Inter Miláno, pričom svoje zohrá aj fakt, že naposledy nastúpil v októbri. (talksport.com)

EVERTON & LEICESTER CITY: Karamelky poškuľujú po krídelníkovi Demaraiovi Grayovi. Pripraviť však musia naozaj zaujímavú ponuku, pretože v Leicestri má zmluvu do leta 2020. (Mirror)

HULL CITY: Zranenie lýtka obrancovi Michaelovi Dawsonovi ustúpilo a už čoskoro by sa mohol opäť zapojiť do zápasového diania. Tigre si najbližšie zahrajú v sobotu proti West Hamu. (talksport.com)