Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.3.)

utorok, 28. marec 2017 11:23 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hazard sa chystá do Realu

Belgický reprezentant Eden Hazard údajne študuje španielčinu, čo vraj napovedá jeho letnému prestupu do Realu Madrid. Oporný bod londýnskej Chelsea je vraj na Stamford Bridge šťastný, no Biely Balet je údajne v jeho kariére krok vpred. (Metro)

Van Dijk na odchode?

Daily Telegraph tvrdí, že Southampton sa pripravuje na odchod holandského obrancu Virgila van Dijka, o ktorého majú obrovský interes veľkokluby v Premier League. K Svätcom by mohol prísť francúzsky bek Momodou Sakho, ktorý momentálne oblieka dres Crystal Palace. (Daily Telegraph)

Bayern pôjde po Alexisovi

Anglický bulvárny plátok Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Bayern Mníchov v letnom prestupovom období zameria na získanie čilského útočníka Alexisa Sancheza. Sanchez nie je spokojný so situáciou v Arsenale a jeho odchod je vraj stále reálnejší. (Daily Star)

Nový brankár Arsenalu?

RMC Sport informoval, že predstavitelia londýnskeho Arsenalu sa po sezóne pokúsia kúpiť portugalského brankára Ruia Patricia. Patricio, ktorý je brankárskou jednotkou Sportingu Lisabon by vraj mohol prísť za 15 miliónov eur, pričom by spomedzi troch žrdí vytlačil skúseného Petra Čecha. (RMC Sport)

Z VOLEJA

Brankár Manchestru City Claudio Bravo poprel informácie o tom, že by sa chystal na odchod z Etihad Stadium. (goal.com)

Agent brazílskeho útočníka Gabriela Barbosu nevylúčil, že jeho klient v lete opustí Inter Miláno. (goal.com)

Vedenie FC Barcelona monitoruje situáciu okolo argentínskeho útočníka Juventusu Turín Paula Dybalu. (goal.com)

Prestupový cieľ Parížu Saint-Germain Rodrigo Caio z Brazílie sa vraj zatiaľ do Európy nechystá. (goal.com)

Manchester City v lete plánuje rozviazať spoluprácu s francúzskym stredopoliarom Samirom Nasrim, ktorý je momentálne na hosťovaní v FC Sevilla. (goal.com)