Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.)

pondelok, 27. marec 2017 11:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Problémy s trieslami limitujú stredopoliara Kevina De Bruyna. To bolo zároveň dôvodom vynechania kvalifikačného zápasu s Gréckom (1:1) aj priateľského s Ruskom. (skysports.com)

MANCHESTER CITY: Záložník Yaya Touré bude mať v sezóne 2017/18 nový klub a ako najpravdepodobnejšie možnosti sa aktuálne javia milánske tímy. Bojuje oňho Inter aj AC. (sportsmole.co,uk)

MANCHESTER CITY & TOTTENHAM: Snaha získať krajného obrancu Dannyho Rosea po sezóne zosilnie a City ponúknu 60 miliónov libier. Londýnčania sa v takom prípade zamerajú na Luka Shawa. (Mirror)

TOTTENHAM: Prestup zo Sassuola do Juventusu v prípade útočníka Domenica Berardiho nebude takou jednoznačnou záležitosťou. Do hry vstupujú aj The Spurs a do leta zamiešajú karty. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Defenzívny univerzál Daley Blind zvažuje odchod z Old Trafford. Jeho novým klubom by sa potom mohol stať AS Rím, momentálne druhý celok talianskej ligy. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Záujem predĺžiť spoluprácu s Jessem Lingardom javia Červení diabli. Rokovania potvrdil aj 24- ročný Angličan, no k dohode zatiaľ nedošlo. (Mirror)

LIVERPOOL: Štyri presné zásahy v 25 tohtosezónnych ligových štartoch zaknihoval útočník Divock Origi. Napriek menej lichotivým číslam si The Reds prajú Belgičanovo zotrvanie. (Daily Star)

EVERTON: Niekoľko ponúk zo španielskej aj anglickej ligy vraj eviduje forward Giovanni Simeone. Z FC Janov sa ho snaží okrem liverpoolskych Karameliek získať aj Villarreal. (teamtalk.com)

EVERTON: Zlomená noha írskeho obrancu Seamusa Colemana už bola podrobená operácii. Okrem predčasného konca sezóny ho čaká šesťmesačný oddych od futbalu. (BBC)

SUNDERLAND: Reprezentačný comeback si po štyroch rokoch prežil útočník Jermain Defoe. Proti Litve dokázal streliť gól, Albion vyhral 2:0 a v kvalifikačnej skupine F naďalej kraľuje. (Guardian)