Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.)

nedeľa, 26. marec 2017 11:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Predĺženie zmluvy so Citizens je z pohľadu Jesúsa Navasa veľmi nepravdepodobné a črtá sa jeho návrat Sevilly. Práve odtiaľ Španiel v roku 2013 prišiel. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Počas prestávky bol manažér José Mourinho v Chorvátsku, kde si naživo pozrel v zápase s Ukrajinou (1:0) svoje prestupové ciele Ivana Perišića a Marcela Brozovića. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: 27-ročný obranca Matteo Darmian nie je nepredajný, no klub mu stanovil poriadne vysokú cenovku. Z Manchestru neodíde za menej ako 25 miliónov eur. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Definitívne spečatený je letný prestup Bastiana Schweinsteigera do Chicaga Fire. Za United stihol od svojho príchodu doteraz zohrať 35 duelov. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Antoine Griezmann sa stane tretím hráčom histórie, za ktorého bude zaplatená čiastka 100 miliónov eur. Francúzska hviezda má práve tú zakotvenú v zmluve ako výkupnú klauzulu. (Express)

MANCHESTER UNITED & CHELSEA: Momentálne piaty a prvý tím Premier League zacielili svoju pozornosť na stredopoliara Claudia Marchisia. Ten sa v zostave Juventusu objavil v sezóne 11krát. (talksport.com)

TOTTENHAM: Nenaplnené očakávania ukončia pôsobenie Vincenta Janssena u Kohútov. Severolondýnsky tím má opustiť už počas leta a vie sa najmä o záujme Galatasarayu. (Daily Mail)

WEST HAM: 30-ročný obranca Hamburgu Johan Djourou má možnosť oživiť svoje spomienky na Britániu. Bývalého hráča Arsenalu teraz lanária The Hammers, keďže v lete ostane bez kontraktu. (Daily Star)

STOKE CITY: Veľký záujem je o švajčiarskeho reprezentanta Xherdana Shaqiriho na talianskej pôde. Podľa aktuálnych správ by si jeho zisk prial Neapol, AS Rím aj AC Miláno. (talksport.com)