Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.3.)

sobota, 25. marec 2017 13:38 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Lukaku chce odísť

Belgický útočník Romelu Lukaku podľa všetkého v letnom prestupovom období zmení dres. S liverpoolskym Evertonom sa totiž nedohodol na novom kontrakte, pričom viackrát prehlásil, že by chcel nastupovať v Lige majstrov. (goal.com)

Hazard dostane novú zmluvu

Daily Mirror prišiel s informáciou, ktorá hlása, že belgický ťahúň londýnskej Chelsea Eden Hazard sa čoskoro dostane s The Blues na novom kontrakte. Hráč je vraj na Stamford Bridge šťastný, klubové vedenie je spokojné s jeho výkonmi. (Daily Mirror)

Isco sa do Barcy nechystá

Včera sa objavili informácie, podľa ktorých sa vraj Isco dohodol s Barcelonou na podmienkach zmluvy a v roku 2018 má do metropoly Katalánska prestúpiť. Skúsený španielsky stredopoliar však poprel, že by odchádzal z Realu Madrid. (goal.com)

Arda nerokuje s Arsenalom

Prednedávnom sa vo veľkom špekulovalo o možnom odchode tureckého reprezentanta Ardu Turana z Barcelony do londýnskeho Arsenalu. Hráčov agent však prehlásil, že jeho klient s Gunners o transfere nerokuje. (goal.com)

Z VOLEJA

Anglický brankár Joe Hart je vraj otvorený možnosti hosťovania aj v nasledujúcom ročníku. (goal.com)

Chelsea je ďalším tímom, ktorý sa zaujíma o Antoinea Griezmanna z Atlética Madrid. (The Sun)