Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.)

sobota, 25. marec 2017 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Odchod z Manchestru zvažuje brankár Claudio Bravo. Údajne, neostalo len pri úvahách, ale už je v kontakte s Villarrealom, kde dohaduje podmienky zmluvy. (tribalfootball.com)

CHELSEA: 26-ročný bek Marcos Alonso za sebou má aj krátke pôsobenie v Reale Madrid, kam by mohol zamieriť opäť. Španielsky gigant mu už pripravuje na leto ponuku. (Express)

CHELSEA: Ponuku na predĺženie zmluvy dostane čoskoro na stôl Eden Hazard. Autor jedenástich ligových gólov v aktuálnej sezóne sa tak čím skôr bude musieť rozhodnúť o svojej budúcnosti. (Telegraph)

CHELSEA & ARSENAL: Dvoch záujemcov z Londýna eviduje 23-ročný krídelník Helder Costa. Futbalista Wolverhamptonu, reprezentujúci Portugalsko, môže prestúpiť za 13 miliónov libier. (Express)

ARSENAL: The Gunners poškuľujú po barcelonskom stredopoliarovi Ardovi Turanovi. Pošlú ponuku na 25 miliónov libier a veria, že na bývalého hráča Atlética či Galatasarayu bude stačiť. (ESPN)

EVERTON: Írska reprezentácia sa včera v kvalifikácii stretla s Walesom (1:1) a v 72. minúte musel striedať Seamus Coleman. Ten po škaredom faule utrpel zlomeninu nohy. (skysports.com)

LEICESTER CITY: Otázne je zotrvanie Riyada Mahreza u Líšok. Pretrvávajú totiž snahy kúpiť ho do Španielska, predovšetkým do Barcelony, a suma by sa mala hýbať okolo 40 miliónov libier. (Express)

WATFORD: Český reprezentant do 21 rokov, Patrik Schick, oblieka dres Sampdorie Janov, a to by nemuselo platiť dlho. Jeho výkony pozorujú The Hornets a ponúknu 10 miliónov eur. (tuttomercatoweb.com)