Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.3.)

piatok, 24. marec 2017 11:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Záujem o 20-ročného ofenzívne ladeného Francúza Kingsleyho Comana prezentovali The Citizens. Mladík sa objavuje v drese Bayernu a manchesterský klub je ochotný vynaložiť astronomickú čiastku. (Guardian)

CHELSEA: Stredopoliar Radja Nainggolan potvrdil, že rokoval s londýnskymi The Blues. Zároveň je to však jediné, čo potvrdil a jeho budúcnosť v AS Rím alebo v Londýne je otvorená. (skysports.com)

ARSENAL: 22-ročný záložník Leon Goretzka sa dostal pod drobnohľad Kanonierov a kontaktovali už aj jeho zamestnávateľa, Schalke 04. Nedávno sa pritom špekulovalo, že by bývalý mládežnícky reprezentant mohol zamieriť do Tottenhamu. (Express)

EVERTON & WEST HAM: Krátko po prvých správach o možnom odchode Gerarda Deulofeua do Barcelony, sa ozvali aj The Hammers. Tí by rovnako 23-ročného krídelníka radi získali. (Daily Star)

WEST HAM: Bolesť chrbta naďalej vážne limituje Diafru Sakha a hoci už zľahka začal trénovať, klub nechce nič uponáhľať. Preto je nepravdepodobné, že si v tejto sezóne ešte zahrá. (eurosport.com)

WEST BROMWICH: Sťahovanie čaká 34-ročného stopéra Jonasa Olssona. Ten deväť rokov obliekal dres WBA, no na novej zmluve sa už nedohodol a jeho kroky smerujú do Djurgårdenu. (BBC)

HULL CITY: Skúsený škótsky brankár David Marshall nechytal v stredu proti Kanade (1:1) a inak tomu nebude ani v nedeľu proti Slovinsku. Dôvodom sú ľahšie zdravotné problémy. (BBC)

WATFORD: Krídelník Steven Berghuis hosťuje v rotterdamskom Feyenoorde, ale bol by rád, ak by sa mohol vrátiť k Sršňom a definitívne vyriešiť zotrvanie v ich farbách. (clubcall.com)