Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.3.)

štvrtok, 23. marec 2017 07:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Pozornosť novinárov si získal útočník Diego Costa, ktorý sa nechal počuť, že by sa nebránil letnému odchodu. Záujem pritom oňho je predovšetkým v španielskom Atléticu Madrid. (skysports.com)

CHELSEA: Na svete je údajne dohoda medzi tímom Antonia Conteho a Tiemouém Bakayokom z Monaka. 22-ročný defenzívny záložník je dohodnutý na podmienkach zmluvy a prestúpi za 32 miliónov libier. (Express)

ARSENAL: S trénerskou pozíciou na Emirates Stadium bol v tlači spájaný Thomas Tuchel. Nemec, ktorý od apríla 2015 vedie Borussiu Dortmund, však takýto presun zásadne odmieta. (ESPN)

ARSENAL: Záujem Barcelony poteší každého a lichotí aj 22-ročnému zadákovi Héctorovi Bellerinovi. Napriek tomu je rozhodnutý ostať verný londýnskym farbám. (Daily Mail)

LIVERPOOL: 35 miliónov eur pripravujú The Reds za chorvátskeho reprezentačného krídelníka Ivana Perišića. Ten momentálne háji farby Interu Miláno, no veľa sa píše o možnom prestupe. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Národný tím upresnil problémy Phila Jonesa, ktoré mu maria štart v najbližších reprezentačných dueloch. Ide o zranenie palca na nohe, ku ktorému prišiel na tréningu. (BBC)

MANCHESTER UNITED & WEST HAM: Viaceré možnosti má pre sezónu 2017/18 Wayne Rooney a jednu ponúkajú aj Kladivári. Tí by ho ochotne počas leta privítali vo svojich farbách. (skysports.com)

SOUTHAMPTON: K zmene majiteľa by v najbližšom čase mohlo dôjsť u The Saints. Klub je za predaj za 190 miliónov libier a istá čínska spoločnosť už stihla prejaviť vážny záujem. (The Times)

ANGLICKO: Prvé z dvoch marcových vystúpení má už Albion za sebou. V prípravnom zápase sa stretol s tímom Nemecka. O jediný gólový moment sa postaral Lukas Podolski, lúčiaci sa s reprezentačnou kariérou, a Angličania prehrali 0:1. (Daily Mail)