Main Content

FOTO: Krásna fyzioterapeutka preslávila najhorší klub v Guatemale (fotky vnútri)

pondelok, 20. marec 2017 13:45 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Krásna fyzioterapeutka preslávila najhorší klub v Guatemale (fotky vnútri)
FOTO: Krásna fyzioterapeutka preslávila najhorší klub v Guatemale (fotky vnútri) | zdroj: Instagram

O klube Suchitepéquez určite počujete prvý raz a nebyť krásnej fyzioterapeutky tohto tímu, zrejme by sa to nezmenilo ani v budúcnosti. Aktuálne totiž ide o posledný tím najvyššej futbalovej ligy v Guatemale.

Hráči Suchitepéquez získali po úvodných 13 kolách Liga Nacional len 14 bodov a na konte majú len 9 strelených gólov. Aj tak sa klub stal známym a píšu o ňom športové modia po celom svete.

Nevďačia za to peknému gólu, vyčíňaniu fanúšikov, alebo inej nečakanej kuriozite. Dôvod treba hľadať v ich fyzioterapeutke Laury Bariattiovej. Tá okrem toho, že dobre zvláda svoju profesiu, patrí medzi krásne ženy a tiež úspešné bikini fitnessky. A čo je ešte dôležitejšie z pohľadu marketingu, radá na seba upozorňuje na sociálnych sieťach.



FOTO: Pozrite si galériu nádhernej
fyzioterapeutky Lauy Bariattiovej

(zobraziť celú galériu)

Kým v minulosti sa jej krásou kochali len zranení hráči na trávniku, po tom ako o nej napísali v novinách prvý článok, sa výrazne sa spropagovala a to nielen v Guatemale. Na sociálnej sieti Instagram má už vyše 30 tisíc fanúšikov, ktorých pravidelne zásobuje svojimi fotkami a reportáž o tejto kráske natočili už aj viaceré juhoamerické média.

A ako sa zdá, zvýšený záujem o jej osobu, s čím priamo súvisí nárast fanúšikov a zástupcov médii na zápasoch, začína pomáhať aj najhoršiemu klubu v miestnej súťaži. Ten cez víkend konečne zvíťazil, keď doma porazil Malataceco.