Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.)

pondelok, 20. marec 2017 11:28 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Viaceré tímy sa už zaujímali o gréckeho obrancu Kostasa Manolasa. Najnovšie sa k nim pridávajú The Reds a s rímskym AS už zahájili rokovania. (Mirror)

LIVERPOOL: Prekvapením bol štart Roberta Firmina vo včerajšom zápase s Manchestrom City. Zrodila sa v ňom remíza 1:1 a Brazílčan odohral po doliečení triesla 89 minút. (Goal.com)

MANCHESTER CITY: 24-ročný stopér Antonio Rüdiger patrí medzi opory AS Rím, čo však už dlho platiť nemusí. Citizens by do tohto transferu pokojne investovali aj 30 miliónov libier. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Príbeh Davida De Geu o prestupe do Realu Madrid by mohol ďalšie pokračovanie písať aj v lete. Podľa britských médií „španielski obri“ pripravujú zaňho ponuku 43 miliónov libier. (skysports.com)

CHELSEA: Londýnčania veria, že majú najbližšie spomedzi všetkých nápadníkov k Tiemouéovi Bakayokovi z Monaka. 22-ročný defenzívny záložník je ich prestupovým cieľom už dlhší čas. (metro.co.uk)

TOTTENHAM: Dve nové posily majú vyhliadnuté severolondýnski Spurs. V kontakte sú s Antoniom Sanabriom, útočníkom sevillského Betisu, a s ofenzívnym záložníkom Susom, ktorý rokuje o novej zmluve s AC Miláno. (Express)

SOUTHAMPTON: Zranenie stehenného svalu prinútilo Manola Gabbiadiniho striedať už v 32. minúte duelu s Tottenhamom (1:2). Znamená to, že bude chýbať talianskej reprezentácii. (ESPN)

WEST HAM: Situácia Slavena Bilića je opäť neistá potom, ako sa vedenie ospravedlnilo fanúšikom za prehru s Leicestrom City. Pre The Hammers bola tretia v rade a šlo o piaty zápas bez víťazstva. (Mirror)

MIDDLESBROUGH: V tlači sa stále objavujú nové mená mužov, ktoré by mohli zasadnúť na trénersku stoličku. Najnovšie spomínanými sú Fabrizio Ravanelli a Harry Redknapp. (skysports.com)